Κτηνωδία στην Κεφαλονιά: Δύο ημέρες κρεμόταν σε σταυρό η αλεπού

Σκότωσαν το ζώο και το κρέμασαν σε περίοπτο σημείο

Αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην Κεφαλονιά με θύμα μία αλεπού. Ανυποψίαστος περαστικός αντίκρισε σοκαρισμένος το νεκρό ζώο κρεσμάνο σε σταυρό από αγνώστους. 

Το φρικιαστικό θέαμα ήταν ορατό από μακριά, καθώς οι ασυνείδητοι φρόντισαν να κρεμάσουν τη σορό του ζώου σε ψηλό σημείο. 

Νέα κτηνωδία: Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα και το άτυχο ζώο απέβαλε

Όπως προβλήθηκε στο Mega, ο άνθρωπος που είδε την αλεπού σε αυτή την κατάσταση, φρόντισε να ενημερώσει αμέσως το δασαρχείο το οποίο, αφού πραγματοποίησε νεκροψία, έφτασε στο συμπέρασμα πως βρισκόταν εκεί κρεμασμένη για δύο ολόκληρες ημέρες. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο δράστης σκότωσε το άτυχο ζώο πυροβολώντας το και στη συνέχεια του έκοψε την ουρά. Μετά σχημάτισε τον σταυρό με δύο κομμάτια ξύλο που βρήκε και κρέμασε τη νεκρή αλεπού. 

Κτηνωδία στη Θάσο: Δελεάζει γατάκι και το χτυπά στο κεφάλι με μπουκάλι

Κτηνωδία στην Κεφαλονιά: Τι λέει το δασαρχείο 

«Είχε μία πληγή στο λαιμό, πιθανόν ενδεχομένως από πυροβολισμό, από κάποιο άλλο τραύμα; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα κατά αγνώστου και ταυτόχρονα γίνονται έρευνες από την υπηρεσία μας για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών», είπε η επικεφαλής του δασαρχείου στην Κεφαλονιά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top