Τέμπη: Εξώδικο των μηχανοδηγών προς τον ΟΣΕ για τη διαρροή

Συνεχίζονται οι μηνύσεις από συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος

Εξώδικα, μηνύσεις και σφοδρή αντιπαράθεση φέρνουν οι νέες αποκαλύψεις για την εθνική τραγωδία των Τεμπών. Συγγενείς θυμάτων πέρασαν σήμερα (27/03) και πάλι την πόρτα του Εφέτη Ανακριτή ζητώντας απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα. Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι οι συνομιλίες πήγαν ακέραιες στη δικαιοσύνη.

Τέμπη: Φωτογραφίες ντοκουμέντα για τη τηλεδιοίκηση - Τι λέει μάρτυρας

Ένταση στο περιφερειακό συμβούλιο για τον Αγοραστό 

«Τώρα το πώς ανέχεστε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εμπλακεί ανάμεσά σας σαν να μη συμβαίνει τίποτα - προς το παρόν τουλάχιστον - εμένα με εκπλήσσει». Είναι η φράση που άναψε φωτιές. Ο κ.Ηλιόπουλος αναφέρεται στον Κώστα Αγοραστό που ήταν παρών και στην ποινική δίωξη που του έχει ασκηθει για το μπάζωμα. Αν και θα περίμενε κάποιος ο πρώην περιφερειαρχης να αντιδράσει, αυτό δεν έγινε. Αντέδρασε όμως η περιφερειακή συμβουλος που καθόταν δίπλα του. 

Τέμπη: «Μπλόκαρε» η έρευνα του ΟΣΕ για τη «διαρροή» ηχητικών!  

Νέες μηνύσεις από συγγενείς για τα Τέμπη 

Συγγενείς θυμάτων επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, καταθέτοντας υπόμνημα με το οποίο ζητούν να ερευνηθεί ποιος έδωσε εντολή για τη μεταφορά χώματος από το σημείο σύγκρουσης σε ιδιωτικό οικόπεδο. 

Εξώδικο των μηχανοδηγών προς τον ΟΣΕ για τη διαρροή

Στο άλλο ανοχτό μέτωπο, αυτό της διαρροής των συνομιλιών, οι μηχανοδηγοί έστειλαν εξώδικο προς τον ΟΣΕ ζητώντας απαντήσεις, όπως ποιος μπήκε στο ελεγχόμενο σύστημα καταγραφής και πότε και αν αυτό έγινε παρουσιία αστυνομικού υπαλλήλου. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top