Τροχαίο Ξανθόπουλου: «Ο άνδρας που παρουσιάστηκε ίσως να μην ήταν ο οδηγός»

Τι είπε για πρώτη φορά ο δικηγόρος του τραγουδιστή για το δυστύχημα

Τροχαίο Ξανθόπουλου: Όσα είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, στην εκπομπή «Happy Day»

Για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε ο δικηγόρος του. Ο Παναγιώτης Μπαλακτάρης υποστήριξε πως ο οδηγός του οχήματος που παρουσιάστηκε αυτοβούλως ίσως δεν είναι ο ίδιος που προκάλεσε το τροχαίο, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά το τροχαίο δυστύχημα

«Εδώ έχουμε ένα μικτό τροχαίο, με την εμπλοκή περισσοτέρων από δύο οχημάτων κι αυτό προκλήθηκε- είναι ξεκάθαρο και δεδομένο- από το γεγονός ότι παραβίασε κατά τρόπο ωμό ένας οδηγός το STOP, το οποίο είχε. Με αποτέλεσμα να αναγκάσει έναν άλλο οδηγό, τον Γιάννη Ξανθόπουλο, να ενεργήσει αποφευκτικό ελιγμό για να μπορέσει να αποφύγει τη σύγκρουση, να επανέλθει στο ρεύμα κυκλοφορίας του και επανερχόμενος στο ρεύμα κυκλοφορίας να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου από την απότομη αλλαγή του τιμονιού. Αυτό οδήγησε στο να επιπέσει σε ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο δε θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε ο οδηγός που παραβίασε το STOP, χωρίς να σταματήσει καθόλου», περιέγραψε αρχικά ο δικηγόρος του Γιάννη Ξανθόπουλου, Παναγιώτη Μπαλακτάρη.

«Ο οδηγός αυτός δε σταμάτησε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Σταμάτησε για λίγο, είδε το τι συνέβη και εν πλήρη επιγνώσει αποφάσισε να εγκαταλείψει το σημείο της σύγκρουσης. Δεν κάλεσε την αστυνομία, ούτε το ασθενοφόρο, όπως είχε υποχρέωση. Εμφανίστηκε μετά από κάποιες μέρες, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ίσως να μην οδηγούσε κι εκείνος. Γιατί αν οδηγούσε εκείνος, θα είχε επέμβει από την πρώτη στιγμή ή τουλάχιστον θα είχε καλέσει στις αρχές», επισήμανε ο κ.Μπαλακτάρης.

Γιάννης Ξανθόπουλος: «Βγήκε να βοηθήσει, τους είδε και λιποθύμησε»

«Το γεγονός ότι επέλεξε να μην τηλεφωνήσει στις Αρχές, άρα να μη φαίνεται από ποιο κινητό καλεί εκείνη τη στιγμή τα ξημερώματα στο Μενίδι, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν οδηγούσε εκείνος. Κι αν δεν οδηγούσε εκείνος, υπάρχει ένα ζήτημα για το ποιον προσπαθεί να καλύψει, γιατί προσπαθεί να τον καλύψει κι αν ο οδηγός ο οποίος εν τέλει οδηγούσε ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο αποφάσισε να φύγει», συνέχισε.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Η στιγμή που το άλλο ΙΧ παραβιάζει το Stop  

Ο κ.Μπαλακτάρης έκανε γνωστό επίσης πως τώρα σχηματίζεται η δικογραφία και οι ανακριτικές αρχές αναλύουν το υλικό που έχουν στα χέρια του για το τροχαίο, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος και πως ο νεαρός τραγουδιστής επικοινώνησε με όποιο τρόπο είχε πρόσφορο με την οικογένεια του θύματος, αλλά και με τον 19χρονο τραυματία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top