25η Μαρτίου: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων - Αναχωρούν και οι τελευταίοι

Έχουν αναχωρήσει περισσότερα από 82.000 οχήματα

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου κυλά ομαλά, με τα οχήματα να κινούνται χωρίς προβλήματα τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από χθες στις 6 το πρωί έως και σήμερα την ίδια ώρα, 82.027 οχήματα έφυγαν από την Αττική. Συγκεκριμένα 37.311 οχήματα έφυγαν από την Αθηνών-Λαμίας και 44.716 από την Αθηνών-Κορίνθου.

Άστατος ο καιρός την 25η Μαρτίου - Σε ποιες περιοχές θα βρέχει

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, έως και τη Δευτέρα, 25η Μαρτίου. Στόχος είναι η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών, η πρόληψη και η αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των μέτρων, το προσωπικό και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, και κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό, έχουν διατεθεί για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Τέλος, τη Δευτέρα 25η Μαρτίου, από τις 15:00 έως τις 21:00, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top