Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Αίθριος σήμερα, Σάββατο, ο καιρός

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα, με ασθενείς βροχές κυρίως στα ορεινά της Κρήτης, ενώ την Δευτέρα ανήμερα της 25ης Μαρτίου αναμένονται βροχές τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά της Κρήτης τις πρωινές ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές στους 17 με 18 βαθμούς κελσίου. Όσον αφορά τις περιοχές μακριά από τη θάλασσα η θερμοκρασία να σημειώσει μεγαλύτερη πτώση κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες όπου θα επικρατήσει κρύο.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή, αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Ο καιρός την 25η Μαρτίου 

Την Δευτέρα, ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά για λίγες ώρες.

Όπως σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου, πρόκειται για αλλαγή εξπρές που θα διερκέσει για λίγες ώρες σε Ιόνιο, Δυτική Στερεά και δυτικοκεντρική Πελοπόννησο, ωστόσο από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, ενώ από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη σχεδόν τη χώρα.

Η κακοκαιρία εξπρές που θα μας επηρεάσει για λίγες ώρες την Δευτέρα θα αφήσει πίσω της μόνο ενισχυμένους ανέμους.

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα νότια μέχρι το μεσημέρι. Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι τοπικά νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top