«Μόνες τους έκλειναν τα ραντεβού» - Στη φυλακή η 25χρονη Μαρία

Τι υποστήριξε για την εμπλοκή της στο κύκλωμα μαστροπείας

Τι υποστήριξε η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας / Βίντεο Mega

Προφυλακίστηκε η 25χρονη Μαρία που κατηγορείται ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια. Οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η νεαρή κοπέλα, λίγο πριν την απόφαση του ανακριτή, ισχυρίστηκε ότι οι ανήλικες έκλειναν μόνες τα ραντεβού τους και διέψευσε τις πληροφορίες που τη θέλουν να εμπλέκεται και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Κύκλωμα μαστροπείας: Σε videoclip της Σάττι ο τατουατζής που συνελήφθη

«Το κορίτσια είναι φίλες μου. Εγώ με τις δύο είμαι φίλη, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω. Και εγώ με αυτές είμαι φίλη και έχω μιλήσει με αυτές και μου είπαν ότι δεν έχουν πει τίποτα. Με ποιο τρόπο βρίσκανε πελάτες; Από το Facebook. Αυτά τα κάνανε μόνες τους. Μόνες τους, δεν ήμουν εγώ, εγώ ούτε καν το έχω κάνει αυτό», υποστήριξε η 25χρονη μιλώντας στο Live News, αρνούμενη την κατηγορία του trafficking.

Ανήλικη που συμμετείχε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά θύμα του κυκλώματος

«Είναι 17 χρόνων και οι δύο, αλλά είναι φίλες μου. Το έχουνε πει όταν τις καλέσανε στη ΓΑΔΑ, ότι δεν τις έβαλα εγώ και ότι είναι φίλες μου. Τα έχουνε καταθέσει όλα αυτά».

Ωστόσο, η Μαρία, παραδέχθηκε ότι γνώρισε στα κορίτσια κάποιους άνδρες: «Εμένα μου είπανε, επειδή έχω κάτι γνωστούς, μου είπανε "χρειαζόμαστε λεφτά" και με παρακαλάγανε. Αυτές μου είπανε ότι θέλουν να το κάνουνε, το κάνανε και χωρίς λεφτά. Εγώ τους είπα ότι και εγώ χρειάζομαι λεφτά, έχω γνωστούς. Μία φορά έγινε, δύο… Από τότε δεν το έχουν ξανακάνει».

Εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας ανηλίκων

Αρνείται την εμπλοκή της στα ερωτικά ραντεβού των ανηλίκων η Μαρία

«Μόνο μια φορά ζήτησα χρήματα», υποστήριζει η 25χρονη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τα ραντεβού τα κορίτσια πληρώνονταν 200-300 ευρώ. Η κατηγορούμενη τόνισε ότι ουδέποτε τους ζήτησε μερίδιο, παρά μόνο μια φορά ζήτησε ένα μικρό ποσό:

«Μόνες τους, δεν πήγαινα εγώ. Εγώ δεν πήγαινα πουθενά. Μου είπαν ότι: «Έχω πάει εκεί, μου δώσανε αυτά τα λεφτά» και εγώ της ζήτησα μία φορά λεφτά. Πήγε να μου δώσει 30€ μία κοπέλα και της λέω: ”Μπορείς να μου δώσεις 50€;”. Μία φορά το είπα», τόνισε.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία έπαιρνε ποσοστό 50 με 100€ τη φορά.

25χρονη εγκέφαλος μαστροπείας

Τέλος, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Λορέλα και ότι δεν την έχει δει ποτέ, ενώ αναφερόμενη στην κατηγορία των ναρκωτικών ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε με αυτά: 

«Δεν μπλέκομαι εγώ με αυτά, ούτε καπνίζω, ούτε τίποτα. Γιατί με έχουνε βάλει και για ναρκωτικά και για όλα αυτά. Εγώ δεν εμπλέκομαι σε όλα αυτά. Ούτε 1€ δεν έχω, τι 10.000€ λένε;».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top