Ραγδαίες εξελίξεις στην Αράχωβα: Ποινική δίωξη σε άτομο για τον Όλιβερ

Πρόκειται για άτομο που είχε απασχολήσει τις αρχές

Δίωξη για την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα / Βίντεο Σκάι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης του Όλιβερ, του χάσκι της Αράχωβας.

Αράχωβα: Αλαλούμ στην υπόθεση του Όλιβερ – Οι εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Λειβαδιάς άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού σε βάρος ενός συγκεκριμένου προσώπου. Πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Αράχωβα: Ο Όλιβερ δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο - Τι αναφέρει το πόρισμα

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Υπόθεση Όλιβερ στην Αράχωβα

Αράχωβα: Διπλή κατεπείγουσα έρευνα είχε ζητήσει ο Άρειος Πάγος

Τον Ιανουάριο η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λειβαδιάς κατεπείγουσες προκαταρκτικές εξετάσεις για την υπόθεση θανάτου του Όλιβερ.

Η πρώτη αφορά τη διακρίβωση «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα».

Παράλληλα ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από τη διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομο Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ' αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς».

Στη δεύτερη εντολή για προκαταρκτική υποβάλλονται συνημμένα δύο έγγραφα: α) Δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου Αντωνίου Ζαπάντη και β) δημοσίευμα ιστοσελίδας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top