Τα πρώτα λόγια του ηθοποιού που εμπλέκεται σε σπείρα κλοπής οχημάτων

«Δεν θα το παίξω άγιος, αλλά δεν είμαι κλέφτης»

Νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα και της οποίας μέλος φαίνεται πως ήταν ένας ηθοποιός που συμμετείχε σε πασίγνωστη σειρά των '90s. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο γοητευτικός ηθοποιός φαίνεται να είχε αναλάβει να αποσυναρμολογεί τα οχήματα για λογαριασμό της συμμορίας.

Ηθοποιός σε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα - Θύμα τους ο Στάθης Ταυλαρίδης

Ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, που φαίνεται να λειτουργούσε ως χώρος όπου μεταφέρονταν τα αυτοκίνητα για να αποσυναρμολογηθούν εκεί, όπως μεταφέρει ο Alpha. 

Τι λέει ο ηθοποιός που συμμετείχε στη σπείρα 

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε στην αστυνομία, σύμφωνα με πηγές, «είμαι ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων και πώλησης ανταλλακτικών τα τελευταία 21 χρόνια. Είμαι καλός μάστορας. Δε θα το παίξω Άγιος αλλά εγώ δεν είμαι κλέφτης αυτοκινήτων, δεν έχω κλέψει τίποτα».

Σε άλλο σημείο, ο 51χρονος σήμερα ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον φερόμενο ως επικεφαλής της συμμορίας, με τον οποίο όπως ισχυρίστηκε είχε κόψει επαφές τελευταία. 

Ηθοποιός μέλος κυκλώματος που έκλεβε οχήματα - 980.000 ευρώ η λεία τους

Όσο για το πως ξεκίνησαν να συνεργάζονται, ο ίδιος είπε «μου ζήτησε να τον βοηθήσω με μερικά πλημμυρισμένα αυτοκίνητα, να αλλάξω τις μηχανές. Δεν με πλήρωνε τα ποσά που είχαμε συμφωνήσει».

«Εάν έχω βλάψει κάποιον ιδιοκτήτη ζητάω συγγνώμη, το έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top