Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε τον μάγειρα

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Σόκαρε λίγο εικοσιτετράωρα πριν η επίθεση που δέχθηκε ένας μάγειρας σε ουζερί στη Θεσσαλονίκης από έναν 55χρονο για ένα... κοντοσούβλι. 

Ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και θα οδηγηθεί στις φυλακές αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

«Έχασα 2,5 λίτρα αίμα»: Σοκάρει ο μάγειρας που μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Όπως υποστήριξε κατά την απολογία του, ο ίδιος παραπονέθηκε για την ποιότητα του φαγητού που του σέρβιραν σε σερβιτόρα που εργάζεται στο μαγαζί και την οποία γνώριζε καλά. Εκεί παρενέβη ο μάγειρας και ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται. Πάνω στον έντονο καβγά τους, ο 55χρονος επιτέθηκε στον μάγειρα και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με το grtimes

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα 

Τι είπε στο STAR ο μάγειρας που δέχθηκε τη μαχαιριά

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα στη Θεσσαλονίκη.

Το τραύμα από τη μαχαιριά που δέχθηκε ο μάγειρας στη Θεσσαλονίκη / Δελτίο ειδήσεων STAR 

«Εδώ είναι το μαχαίρι .Είναι τρείς πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον!», λέει σοκαρισμένος ο άνδρας.

Αμέσως μετά, το θύμα της επίθεσης περιγράφει στο STAR πώς ακριβώς συνέβησαν όλα: «Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω επιμένω σου ειπα και στην αρχή. Μου λεει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. Ε οχι λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ότι έβγαινε από το στόμα του, λέω ώπα, δε θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρνούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε». 

«Μου είπε ότι το κοντοσούβλι δεν είναι σημερινό, με μαχαίρωσε και έφυγε!»

Ο μάγειρας καταφέρνει να τον αφοπλίσει και να του αρπάξει το πιρούνι απο τα χέρια όμως ο 52χρονος στο άλλο χέρι κρατούσε το μαχαίρι το οποίο κάρφωσε στην κοιλιά του κύριου Σπύρου.

«Και κάνει μια έτσι "Αχχχχ" με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει πάνω στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Ποτέ μου βγαίνει νύχτα, πότε μέρα, όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», προσθέτει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top