Άργος: «Μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει και θα κάψει τα παιδιά!»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας επί έξι χρόνια η 32χρονη μητέρα

Η περιγραφή της Ελένης για την κακοποίηση από τον σύζυγό της / Βίντεο Alpha

Επί έξι χρόνια η 32χρονη Ελένη από το Άργος ήταν αποδέκτης της κακοποιητικής συμπεριφοράς του συζύγου της. Η γυναίκα περιέγραψε τη φρίκη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια και αποκάλυψε πως την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και θα κάψει τα παιδιά τους.

Άργος: Σοκάρει η περιγραφή της Ελένης για την κακοποίησή της

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 34χρονος που κακοποίησε με βαρβαρότητα τη σύζυγό του, ενώ στο σπίτι βρισκόταν τα ανήλικα παιδιά τους. Επί δύο εβδομάδες την είχε κλειδωμένη στο μπάνιο, την ξυλοκοπούσε και την απειλούσε, μπροστά στα παιδιά τους.

Άργος: «Κοιτάξτε, μετά από έναν τσακωμό, κάναμε αχαλίνωτο έρωτα»

«Μας είχε κλειδώσει στο σπίτι δύο εβδομάδες, τα παιδιά δεν πήγαιναν σχολείο για να μην γίνουμε ρεζίλι. Τα παιδάκια μου ήταν στο σαλόνι και παίζανε. Με ακούγανε και έκλαιγε η κόρη μου η πιο μικρή και είχαν πάει κάτω από το τραπέζι της κουζίνας», περιέγραψε η Ελένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Άργος: «Μού είπε "Θα φτύσεις αίμα". Με χτυπούσε με το σίδερο στο πρόσωπο!»

Άργος: Άγριος ξυλοδαρμός  32χρονης από τον σύζυγό της

«Με πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο. Είδε που είχα καταρρεύσει, δεν έβλεπα από το ένα μου μάτι. Με ρώτησαν οι γιατροί πώς έγινε και τους είπα “ο άντρας μου” και φώναξαν την Αστυνομία»

Άργος: «Με κακοποιούσε από το 2018»

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της γινόταν βίαιος. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 μέσω Facebook. Ο κατηγορούμενος στην αρχή ήταν ένας άλλος άνθρωπος, ένας γλυκός και περιποιητικός σύντροφος. Όμως, όπως είπε η 32χρονη, όλα άλλαξαν όταν πέθανε η μητέρα του το 2018.

«Ήταν όλα μέλι γάλα στην αρχή. Γλύκες, γοητευτικός, μίλαγε ωραία, είχε σεβασμό απέναντί μου. Όταν πέθανε η μάνα του άλλαξε τα πάντα πάνω του. Από το 2018,  μετά τη γέννηση του γιου μου, ξεκίνησαν οι πρώτες μελανιές. Με ζήλευε πάρα πολύ. Με είχε χαστουκίσει την πρώτη φορά μπροστά στο παιδί που ήταν μωρό. Δεν καταλάβαινε», περιέγραψε και πρόσθεσε:

Κακοποίηση μητέρας στο Άργος

Η Ελένη ζούσε ήταν θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της από το 2018

«Φοβόμουν να βγω από το σπίτι γιατί είχε πει ότι είχε βάλει άτομα και με παρακολουθάει. Ερχόταν φορτωμένος από τη δουλειά. Με βούταγε και με έβαζε στο μπάνιο και με έδερνε. Κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Με ξυπνάει ξημερώματα, με βουτάει, έβρεχε έξω, με κλειδώνει, είχε πάρει δυο μαξιλαροθήκες και ένα μαχαίρι. Με κοπάναγε στον καθρέφτη του μπάνιου, μου βούτηξε το κεφάλι στη λεκάνη, με έπνιγε 2 λεπτά με τη μαξιλαροθήκη. Μούλιασε ψωμί σε χλωρίνη και μου το έδωσε να φάω, μου έριξε και υγρά πλυντηρίου. Μου έχει σπάσει δύο φορές τη μύτη μου και ακόμα δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά. Μου το έλεγε ότι “θέλω να σε σκοτώσω και να κάψω τα παιδιά”. Με είχε πάει στον Ισθμό της Κορίνθου να με πετάξει. Δεν υπήρχε άνθρωπος γύρω μου να ζητήσω βοήθεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top