Άργος: Σοκάρει η περιγραφή της Ελένης για την κακοποίησή της

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σύζυγός της

Ασφαλής στο σπίτι των γονιών της, μαζί με τα δύο της παιδιά βρίσκεται η γυναίκα, η οποία φέρεται να κακοποιήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της στο Άργος. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. 

«Αγαπώ τη γυναίκα μου και όλες τις γυναίκες, παρακαλώ τους τρίτους να μείνουν έξω από αυτό. Ζητώ συγγνώμη από όλες τις γυναίκες του κόσμου», είπε βγαίνοντας από τα δικαστήρια. 

Άργος: «Λατρεύω τη γυναίκα μου, κάναμε αχαλίνωτο σεξ»

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε πως ο σύζυγός της θα μπορούσε να τη σκοτώσει πως γλίτωσε από θαύμα.

 

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η συμπεριφορά του συζύγου της απέναντί της άλλαξε το 2018 μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, πάρα πολλές φορές γυρνούσε στο σπίτι μαστουρωμένος και ξέσπαγε πάνω της. 

Άργος: «Μού είπε "Θα φτύσεις αίμα". Με χτυπούσε με το σίδερο στο πρόσωπο!»

«Στην αρχή ξεκίνησε με χαστούκια ή με τράβηγμα των μαλλιών. Τον τελευταίο καιρό όμως έγινε πολύ πιο βίαιος. Την Παρασκευή με έκλεισε στο μπάνιο και άρχισε να με χτυπά ανελέητα. Με περιέλουσε με χλωρίνη και μετά με ξέπλυνε για να μην πάθω εγκαύματα», είπε. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η γυναίκα έχει στο σώμα της 17 κακώσεις και όπως είπαν οι δικηγόροι της η εικόνα της είναι σοκαριστική.

Άργος: Στον ανακριτή ο 34χρονος που έριξε χλωρίνη στη σύζυγό του

«Θέλω να σαπίσει στη φυλακή, δε θέλω να τον ξαναδώ, τον σιχαίνομαι είναι ένα τέρας», είπε και συνέχισε:

«Με κλείδωνε μέσα στο σπίτι κι έμενα και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είχαν δύο εβδομάδες να πάνε σχολείο και δεν τα αναζήτησε κανείς. Δύο εβδομάδες μας είχε κλειδωμένους. Με απειλούσε».

Άργος: «Της είχα πει να τον αφήσει, αλλά φοβόταν»

Στην εκπομπή μίλησε τόσο η αδελφή του θύματος, όσο και ο πατέρας της. 

Αποκάλυψη STAR: Τη βασάνιζε επί τρεις ολόκληρες ημέρες

«Την είχε χτυπήσει ξανά. Εγώ τρία χρόνια δεν του μιλούσα. Μου είχε πει ότι έχει όπλο. Είχα πει στην κόρη μου να τον αφήσει και να έρθει στο σπίτι μας, αλλά τον φοβόταν», είπε ο πατέρας της γυναίκας. 

Άργος: 34χρονος χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο & την περιέλουσε με χλωρίνη

«Τα πράγματα είναι τραγικά. Ήξερα τι περνούσε η αδελφή μου και προσπαθούσα να κάνω ό,τι μπορούσα. Μιλούσαμε κρυφά με μηνύματα και όποτε το καταλάβαινε την χτυπούσε. Είχα πάει στην αστυνομία, αλλά δεν είχαν κάνει τίποτα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είχαμε καμία επικοινωνία μαζί της και είχαμε ανησυχήσει. Ετοιμαζόμασταν να πάμε σπίτι της, όταν μας ενημέρωσαν ότι είναι στο νοσοκομείο», είπε από την πλευρά της η αδελφή της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top