Αποκάλυψη STAR: Τη βασάνιζε επί τρεις ολόκληρες ημέρες

Σοκαριστικές περιγραφές για τη γυναίκα που κακοποιήθηκε άγρια από το σύζυγό

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται ότι ζούσε η νεαρή γυναίκα στο Άργος που κακοποιήθηκε άγρια από τον 34χρονο σύζυγό της, ο οποίος την χτύπησε με σιδερολοστό και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κακοποιούσε τη νεαρή γυναίκα για τρεις ολόκληρες μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Λάμπου στο STAR. 

Άργος: 34χρονος χτύπησε τη σύζυγό του με σίδερο & την περιέλουσε με χλωρίνη

Η γυναίκα φέρει σοβαρές κι επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 34χρονος προκάλεσε μεθοδευμένα έντονο πόνο και εξάντληση, ενώ προέβη και σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατέρρευσε και τότε ο δράστης, ζήτησε τη βοήθεια φιλικού του προσώπου και μετέφερε τη σύζυγο και μητέρα των δύο μικρών παιδιών του, στο νοσοκομείο, όχι όμως σε αυτό του Άργους, αλλά στο νοσοκομείο της Τρίπολης, που απέχει 35 χλμ.. 

Τη χτύπησε με σιδερολοστό και την περιέλουσε με χλωρίνη

Σημειώνεται ότι ο δράστης χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και κατόπιν την περιέλουσε με χλωρίνη, ενώ το πιθανότερο είναι η κακοποίηση να πραγματοποιούνταν μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. Η γυναίκα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείo, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο και κοινωνικούς λειτουργούς. 

Ο 34χρονος φέρεται να βασάνιζε τη νεαρή γυναίκα μπροστά στα ανήλικα παιδιά του - Φωτογραφία από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Την κακοποιούσε επί 3 συνεχόμενες ημέρες - Φωτογραφία από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

0 34χρονος συνελήφθη - Φωτογραφία από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Χαρακτηριστικές είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων που άκουγαν πολλές φορές φωνές από το σπίτι, όπως αποκάλυψαν, ενώ περιέγραψαν τον 34χρονο ως οξύθυμο και επιθετικό.

Ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης, μετά από μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top