Ηλιούπολη: Δικαιώθηκε η 19χρονη, θύμα trafficking

Της έκανε μήνυση ο αστυνομικός που την εξέδιδε

Δικαίωση βρήκε η 19χρονη από την Ηλιούπολη που, από θύμα trafficking, βρέθηκε να κατηγορείται πως εργαζόταν ως ιερόδουλη παράνομα. Μάλιστα, η νεαρή παραπέμφθηκε σε δίκη γιατί ο αστυνομικός που την εξέδιδε της έκανε μήνυση. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δικαστικής συντάκτριας του Star, Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 19χρονη στις καταθέσεις της περιέγραφε την φρίκη που ζούσε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ηλιούπολης, με βιασμούς, ξύλο αλλά και αιχμαλωσία. 

Ηλιούπολη: Ποινική Δίωξη Σε 19χρονη Θύμα Trafficking 

Ηλιούπολη: Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο πατέρας της

Τρεις είναι οι άντρες που έχουν συλληφθεί, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας. Ένας από αυτούς είναι και ο αστυνομικός που την εξέδιδε, και την κατήγγειλε ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να εργάζεται ως ιερόδουλη. 

Το δικαστήριο που έλαβε χώρα σήμερα 26 Φλεβάρη, δικαίωσε την 19χρονη. 

Ηλιούπολη: Πεντέμιση χρόνια κάθειρξης για τον αστυνομικό

Το δικαστήριο επέβαλε πρωτόδικα ποινή κάθειρξης πεντέμιση ετών στον αστυνομικό για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων. 

Παρά τους φόβους του, το κορίτσι αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο αστυνομικός την είχε καταγγείλει και για κατοχή ναρκωτικών. 

«Μένει με τη μητέρα και τον αδερφό της, εργάζεται. Φυσικά και είναι καλύτερα μετά τον γολγοθά που πέρασε όμως δεν έχει πάψει στιγμή να φοβάται», λέει η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη. 

Ο αστυνομικός δεν παρευρέθηκε στη δίκη, ενώ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Εφετείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top