Γλυφάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία Μαρίας Καρνέση - Αντώνη Βλασσάκη

Το συγκινητικό μήνυμα της Δέσποινας Καρνέση στον σύζυγό της

Σε κλίμα οδύνης η τέλεση της εξόδιου ακολουθίας της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη - θύματα του μακελειού της Γλυφάδας - στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο κοιμητήριο της Βούλας.

Γλυφάδα: «Μπορεί να είχε συναισθήματα για μία από τις δύο αδελφές»

Η εφοπλίστρια κι ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας δολοφονήθηκαν από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου. 

Γλυφάδα: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου ρίχνει «φως» στο κίνητρο του δράστη

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας εμφανίζονται συντετριμμένοι και θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων, ενώ επιθυμία της οικογενείας είναι η διακριτική κάλυψη των κηδειών από τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία, καθώς τελούνται σε στενό κύκλο. 

Σε σοκ η Δέσποινα Καρνέση, η αδερφή που γλίτωσε

Πρόσωπο «κλειδί» είναι η Δέσποινα Καρνέση, η αδερφή που γλίτωσε από τη μανία του Αιγύπτιου - πρώην εργαζομένου στην εταιρεία. Μάλιστα, εθεάθη ένα στεφάνι που εικάζεται ότι το έστειλε εκείνη κι έγραψε το παρακάτω μήνυμα για το λατρεμένο της σύζυγο: «Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ».

Θρήνος στην κηδεία της Δέσποινας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη - Φωτογραφία από εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τους αγαπημένους τους Μαρία Καρνέση και Αντώνη Βλασσάκη - Φωτογραφία από εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέστηκαν οι δύο κηδείες - Φωτογραφία από εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Λουλούδια και στεφάνια στις κηδείες που πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα οδύνης - Φωτογραφία από εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πάντως, η γυναίκα που βρισκόταν στην εταιρεία την ώρα του μακελειού βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ, ενώ κρίνεται ότι με την κατάθεσή της θα βοηθήσει την αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top