ΑΠΘ: Χυδαία συνθήματα κατά του νεκρού αστυνομικού από κουκουλοφόρους

Επικροτούσαν τη δολοφονική επίθεση με τη φωτοβολίδα στου Ρέντη! 

Με χυδαίες εκφράσεις για τον νεκρό αστυνομικό στου Ρέντη, Γιώργο Λυγγερίδη, ομάδα κουκουλοφόρων  επιχείρησε να προκαλέσει  άνδρες των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Να μην παρασύρονται οι αστυνομικοί απο το τεταμένο κλίμα ζήτησε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.  ενώ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεσμεύτηκε προς τους γονείς του Γιώργου ότι οι ένοχοι θα πληρώσουν και η τυφλή βία θα καταπολεμηθεί.

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν τα άτομα της ομάδας κρούσης

«Που είναι ο Γιώργος ρε βλάκα; Κοιμάται; Κοιμάται ο Γιωργάκης; Κοιμάται ο Γιωργάκης καλέ μου;» ακούγονται να λένε προς τους αστυνομικούς οι κουκουλοφόροι, που δεσέβονται μια μάνα που θρηνεί...

ΑΠΘ: Κουκουλοφόροι προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού αστυνομικού

ΑΠΘ: Κουκουλοφόροι προσβάλλουν τη μνήμη του νεκρού αστυνομικού  

Προσβάλουν τη μνήμη του νεκρού αστυνομικού και φωνάζουν υβριστικά  συνθήματα, φορώντας κουκούλες.  Επικροτούν την δολοφονική επίθεση με την ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Λυγγερίδη

 

Η Αστυνομία τιμά τον αρχιφύλακα
 
Η απάντηση στην μειοψηφία έρχεται από την πράξη της Πολιτείας που τίμησε τη μνήμη του. Σήμερα οι γονείς και η αδερφή βρέθηκαν στην Αθήνα στην εκδήλωση προς τιμήν του αρχιφύλακα. Πλέον το αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής θα ονομάζεται «Γιώργος Λυγγερίδης». 

Η Πολιτεία τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη   

Η Πολιτεία τίμησε τη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη  

«Οι ένοχοι και οι υπαίτιοι αυτής της απεχθούς δολοφονικής πράξης θα λογοδοτήσουν ...ταυτόχρονα δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τη μάχη για να καταπολεμήσουμε αυτό το απεχθές φρικαλέο φαινόμενο της βίας» δεσμεύτηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top