Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του για πέντε χρόνια

Αλλοδαπός ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του, από τα 6 της

Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του για πέντε χρόνια

Σοκάρουν δύο νέες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μετά τις συλλήψεις των δύο δραστών. 

Προφυλακιστέος ο 78χρονος που κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του

Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για τον βιολογικό πατέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ο οποίος ασελγούσε στις κόρες του για πέντε χρόνια, από όταν τα κορίτσια ήταν 12 και 9 ετών. Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για τον σύντροφο μητέρας ανήλικης, στην οποία ασελγούσε από τα 6 της χρόνια.

Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες του- Συνελήφθη ο 55χρονος

Χθες το μεσημέρι, συνελήφθη 55χρονος Έλληνας που διωκόταν με ένταλμα «για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΛ.ΑΣ.

Τα κορίτσια είναι σήμερα 22 και 19 ετών και η κακοποίηση εις βάρος τους ξεκίνησε από όταν ήταν 12 και 9 ετών αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, προέκυψε ότι ο 55χρονος διέπραξε τα ανωτέρω αδικήματα σε βάρος των δύο ανήλικων συγγενικών του προσώπων κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2014 έως το 2019.

Ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του από όταν ήταν 6 ετών- Συνελήφθη ο 54χρονος

Μια μέρα νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει και σε μία ακόμη σύλληψη άνδρα «διωκόμενου με ένταλμα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα». 

Ο κατηγορούμενος, 54 ετών με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, ασελγούσε στην κόρη της συντρόφου του, κατά το χρονικό διάστημα από το 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2022, από όταν το κορίτσι ήταν 6 ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top