Πολυχρονόπουλος: «Έβγαζε κάρτες σε αστέγους και τοξικομανείς»

Νέα καταγγελία από πρώην εθελόντρια στον «Άλλον Άνθρωπο»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Πολυχρονόπουλος: «Μας έλεγε να κρυβόμαστε όταν κάνουμε αναλήψεις στα AΤΜ»

Πρώην εθελόντρια αποκάλυψε στο MEGA ότι έβγαζε κάρτες σε άστεγους και τοξικομανείς, οι οποίοι τώρα μπορεί να μη ζουν. 

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

«Οι λογαριασμοί στη μαμά του, τον γαμπρό του και την αδερφή του δεν είναι οι μόνοι που έβαζε λεφτά. Και αυτό που λέει τώρα είναι ότι “δεν ήταν και ανήλικοι όσοι έβαζαν χρήματα, ας μην έβαζαν”. Πάει τώρα να μοιράσει την ευθύνη κι αυτό γιατί ξέρει καλά να χειρίζεται την ψυχολογία του πλήθους. Έχουν γίνει πολλές δουλειές εκεί μέσα που δεν πρόκειται να βγάλει ούτε η ΑΑΔΕ άκρη. Έχει βγάλει κάρτες σε αστέγους, σε χρήστες που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι και νεκροί. Τα προηγούμενα χρόνια ο Κωνσταντίνος γλέντησε», δήλωσε η πρώην εθελόντρια της Κοινωνικής Κουζίνας.

Πολυχρονόπουλος: «Ρεζίλεψε την οικογένειά του, μας ξεφτίλισε»

Σύμφωνα με την ίδια, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου», επιχειρούσε να ξεγελάσει κι άλλον κόσμο, λέγοντας ότι θα πάει να μαγειρέψει για τους πρόσφυγες στη Γάζα, ενώ κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί, λόγω της κατάστασης που επικρατεί. 

Πρώην εθελόντρια κατήγγειλε πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες τραπέζης σε άστεγους και τοξικομανείς

Πρώην εθελόντρια κατήγγειλε πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες τραπέζης σε άστεγους και τοξικομανείς

Μάλιστα, όπως είπε, όταν κάποιος του είπε ότι είναι αδύνατον να πάει και πως ούτε καν ο Ερυθρός Σταυρός δεν μπορεί, εκείνος, σύμφωνα πάντα με την ίδια, χρησιμοποίησε παραποιημένες φωτογραφίες από τον Λίβανο, όπου δήθεν βρισκόταν. 

Πολυχρονόπουλος: «Με το που έβλεπε κάμερα γινόταν άλλος άνθρωπος»

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Πολυχρονόπουλος πήγε στην Καρδίτσα μετά από τις πλημμύρες, αλλά δεν έκανε τίποτα. 

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιρνε χρήματα για δήθεν αποστολές, οι οποίες δεν γίνονταν ποτέ

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιρνε χρήματα για δήθεν αποστολές, οι οποίες δεν γίνονταν ποτέ

«Μια φορά μαγείρεψε και μετά έφυγε αφήνοντας δυο κοπέλες εκεί. Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψε για την Καρδίτσα; Τον ρώτησαν τι έγινε και είπε ότι τον έδιωξε ο δήμαρχος. Τον ρωτούσαν πού είναι τα 600.000 για το σπίτι το τριόροφο που έλεγε ότι θα αγοράσει. Και απαντούσε πως δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και τα έβαλε τα χρήματα για την κουζίνα και τα τρόφιμα. Του έλεγαν να φέρει πίσω τα 600.000. Εν τω μεταξύ έχουν φύγει από πολλά κτίρια γιατί άφηνε απλήρωτα ενοίκια και είχαν μαζευτεί»,  είπε και πρόσθεσε:

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Τσέπωσαν δωρεά 140.000 ευρώ και με απείλησαν»

«Δε μας νοιάζει το ελάττωμα του Κώστα Πολυχρονόπουλου. Μας νοιάζει ότι το ήξεραν όλοι εκείνοι και δεν τον έστειλαν σπίτι του. Ξέρει να παίζει καλό θέατρο, είναι η δουλειά του να σε κοροϊδεύει. Τώρα ο κόσμος δε θα βοηθήσει ποτέ εμάς τους υπόλοιπους, αυτό μας πονάει. Τα χρήματα που έπαιρνε ο Κώστας δεν τα έχει δει άλλη οργάνωση».

Πολυχρονόπουλος: «Του ζητούσαν να φύγει και έλεγε “δε φεύγω”»

Τέλος, η πρώην εθελόντρια σημειώνει πως έπρεπε ο «Άλλος Άνθρωπος» να είχε γίνει ΜΚΟ. 

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Πολυχρονόπουλος: Τα Ροζ Τηλέφωνα Και Το Διαδικτυακό Καζίνο

«Το λάθος ήταν όσων ήξεραν τόσα χρόνια και δε μιλούσαν. Έπρεπε να είχαν “βγάλει” από τη μέση τον Κωνσταντίνο και να είχαν κάνει ΑΜΚΕ ή ΜΚΟ ή ΚοινΣΕΠ τον “Άλλο Άνθρωπο”. Του το ζητούσαν, του έλεγαν να φύγει και έλεγε “δε φεύγω”, μέχρι και τη στιγμή που “έφαγε” τις καταγγελίες. Του έλεγαν να σηκωθεί και να φύγει και ότι δεν πάει άλλο, όταν τα πράγματα έφταναν σε ακραία σημεία, σηκώνονταν και έφευγαν εκείνοι και έφτιαχναν άλλες κουζίνες. Εγώ είχα πάει τις δύο πρώτες χρονιές τρόφιμα στον Κεραμεικό. Όταν κατάλαβα τι γινόταν είπα “γεια σας” και έφυγα. Το πρώτο που μου χτύπησε στο μάτι όταν είδα πώς μαγείρευαν στον δρόμο και πόσο επικίνδυνα ήταν υγειονομικά. Το δεύτερο ήταν όταν ξεκίνησε να ζητάει χρήματα. Ο κόσμος έχει ένα ελάττωμα, να θεοποιεί κάποιους ανθρώπους, να τους αγιοποιεί και να τους αναθέτει τη μοίρα του. Στην πορεία κατάλαβαν ότι τους εκμεταλλευόταν», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top