Παίρνει πίσω την ομολογία της η αδελφή της Φαίης: «Δεν τη σκότωσα εγώ»

Υπέδειξε ως δολοφόνο τη σπιτονοικοκυρά - Τι κατέθεσε η μητέρα της

«Είμαι αθώα»! Αυτό δηλώνει τώρα η αδελφή της Φαίης, η οποία τον περασμένο Νοέμβριο ομολόγησε ότι σκότωσε την αδελφή της τον Οκτώβριο του 2021 και μετέφερε τη σορό της δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε μετά από αρκετές μέρες. 

Εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης: H αδελφή και η μητέρα καταθέτουν ξανά

Η γυναίκα και η μητέρα της, οι οποίες είναι προφυλακισμένες, ζήτησαν να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση στον εισαγγελέα. Όμως κατά τη διάρκεια αυτής ανέτρεψαν εντελώς τα όσα είχαν ισχυριστεί στις πρώτες τους απολογίες. 

Η Φαίη που δολοφονήθηκε το 2021 στην Κυψέλη

Η Φαίη που δολοφονήθηκε το 2021 στην Κυψέλη

Η αδελφή της Φαίης είπε πως δεν είναι αυτή η δολοφόνος της και υπέδειξε τη σπιτονοικοκυρά, η οποία επίσης είναι προφυλακισμένη. 

Υπόθεση Φαίης: Νέος μάρτυρας μιλά για δύο ύποπτες «δηλητηριάσεις»

Το ίδιο υποστήριξε και η μητέρα της Φαίης, η οποία είπε πως φοβόταν την σπιτονοικοκυρά.

Δολοφονία Φαίης: Τι ισχυρίστηκε η μητέρα της στη νέα της κατάθεση

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της Φαίης φέρεται στη συμπληρωματική της κατάθεση να υποστήριξε πώς μάλλον η σπιτονοικοκυρά τη δολοφόνησε, αλλά η ίδια δεν ξέρει πώς. 

Δολοφονία Φαίης: Θρίλερ με την τελευταία εγκυμοσύνη της, πριν βρεθεί νεκρή

Όπως φέρεται να είπε, κακοποιούσε συστηματικά την κόρη της, την εξανάγκαζε σε επαιτεία και της έπαιρνε τα χρήματα. Φέρεται να υποστήριξε ότι υπήρξε λεκτική και σωματική κακοποίηση, και στην ίδια και την άλλη της κόρη, αλλά περισσότερο κακοποιούσε την Φαίη, την οποία κάποια φορά την είχε στείλει στο νοσοκομείο. 

Τα σημάδια από την κακοποίηση στο σώμα της Φαίης

Τα σημάδια από την κακοποίηση στο σώμα της Φαίης

Σύμφωνα με την ίδια, η Φαίη φοβόταν να αντιδράσει, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η σπιτονοικοκυρά τους  έδινε εν αγνοία τους φάρμακα και τις είχε απειλήσει εμμέσως πως αν ήθελε θα μπορούσε να ξεκάνει κάποιον με λίγο υδράργυρο. 

Το μοιραίο βράδυ που δολοφονήθηκε η Φαίη, η μητέρα της εργαζόταν στο σπίτι της κυρίας που φρόντιζε. Όπως φέρεται να κατέθεσε, γύρω στις 03:00 της τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά και της είπε να «τσακιστεί να πάει στο σπίτι γιατί κάτι έπαθε η Φαίη». 

Φαίη:Στην ίδια φυλακή με τη σπιτονοικοκυρά θέλει να μεταφερθεί η αδερφή της

Όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε τη Φαίη κάτασπρη. Φορούσε μια ροζ φόρμα, χωρίς εσώρουχο και από πάνω μια ροζ μπλούζα με γιακαδάκια και φερμουάρ. 

Η μητέρα περιέγραψε ότι στο στόμα της είχε ένα κουτάλι και βρεγμένα μαλλιά, ενώ ήταν παγωμένη. Προσπάθησε να καλέσει το 166, αλλά η σπιτονοικοκυρά της άρπαξε το τηλέφωνο και το πέταξε, με αποτέλεσμα να σπάσει. Στη συνέχεια, φέρεται να την έπιασε από τον λαιμό, να την πέταξε στον τοίχο και μετά πήγε η άλλη της κόρη και της είπε να καλέσουν το 166. 

Φαίη: Αναπαράσταση του εγκλήματος θα αιτηθεί η πλευρά του πατέρα

Στη συνέχεια η μητέρα τα Φαίης φέρεται να είπε πως η σπιτονοικοκυρά σε κατάσταση εκτός εαυτού, έβγαλε εκείνη και τη μικρότερη κόρη της από το δωμάτιο, τους έδωσε κάτι τσάντες και τις πέταξε έξω από το σπίτι, λέγοντάς τους ότι θα κοιτούσε εκείνη τι θα έκανε με τη Φαίη. 

Εκείνες φέρεται να χτυπούσαν τα κουδούνια, όταν όμως δεν τους άνοιξε, πέρασαν τη νύχτα σε ένα παγκάκι στην πλατεία Αμερικής. Η μητέρα φέρεται να ισχυρίστηκε πως η σπιτονοικοκυρά απειλούσε ότι θα κλείσει και την άλλη της κόρη στο ψυχιατρείο και ότι δε γνώριζε ότι η Φαίη ήταν έγκυος. 

Δολοφονία Φαίης: Αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της 23χρονης

Τέλος, υποστήριξε ότι στην αρχική της απολογία είπε ψέματα γιατί φοβόταν τη σπιτονοικοκυρά. 

Δολοφονία Φαίης: Τι ισχυρίστηκε η αδελφή της

Η αδελφή της Φαίης από την πλευρά της κατέθεσε ότι είπε ψέματα στην αρχική της κατάθεση γιατί την είχε απειλήσει η σπιτονοικοκυρά πως αν δεν πει όσα είπε θα την έκλεινε σε ψυχιατρείο. 

Δολοφονία Φαίης: «Την έβαλα στο καρότσι του μωρού και την πέταξα. Τη μισώ»

Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τη Φαίη την σκότωσε η σπιτονοικοκυρά, αλλά δεν ξέρει με ποιον τρόπο γιατί τη στιγμή της δολοφονίας βρισκόταν με έναν κύριο που φρόντιζε, ο οποίος όμως έχει πεθάνει και δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει. 

Όπως και η μητέρα της, φέρεται να είπε ότι της τηλεφώνησε η σπιτονοικοκυρά και της είπε να πάει στο σπίτι γιατί κάτι έπαθε η Φαίη. Γύρισε στο σπίτι γύρω στις 04:00 και είδε τη Φαίη ξαπλωμένη με μια μαύρη φόρμα, χωρίς εσώρουχο και μια μπλούζα με ασπρόμαυρες ρίγες. Ήταν κάτασπρη και η σπιτονοικοκυρά της είχε βάλει ένα κουτάλι στο στόμα για να μην της γυρίσει η γλώσσα. 

Δολοφονία Φαίης: Ομολόγησε η αδελφή της, αλλά κάτι δεν «κολλάει»

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε, προσπάθησαν με τη μητέρα της να καλέσουν το 166, αλλά η σπιτονοικοκυρά έσπασε το κινητό της μητέρας της κι έβγαζε αφρούς από το στόμα. 

Τους είπε να φύγουν και θα κανόνιζε εκείνη τι θα έκανε με τη Φαίη. Κατήγγειλε τέλος τη σπιτονοικοκυρά για κακοποίηση τόσο της Φαίης, όσο και της ίδιας και των παιδιών τους, ενώ είπε πως τη μισεί γιατί έκανε κακό στην οικογένειά της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top