Φαίη: Αναπαράσταση του εγκλήματος θα αιτηθεί η πλευρά του πατέρα

Υποστηρίζει πως έβαλαν την άλλη του κόρη να πάρει πάνω της τη δολοφονία

Δείτε το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης στην Κυψέλη, καθώς η ομολογία της αδερφής έχει κενά σε σχέση με την ιατροδικαστική έκθεση. Η πλευρά του πατέρα των κοριτσιών διορίζει τεχνικό σύμβουλο, ενώ θα ζητηθεί και αναπαράσταση του εγκλήματος.

«Τη σκότωσαν για να μη μιλήσει» - Το περιστατικό πριν δολοφονηθεί η Φαίη

Ο πατέρας της κοπέλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ισχυρίζεται ότι η κόρη του ομολόγησε γιατί κάποιος την έβαλε να το κάνει.

Δολοφονία Φαίης: Τα κενά και οι αναντιστοιχίες στην ομολογία της αδελφής της

Ένα από τα κενά στην ομολογία της αδερφής της Φαίης είναι οι κακώσεις που υποστηρίζει ότι προκάλεσε στον λαιμό του θύματος. Στην ιατροδικαστική έκθεση δε φάνηκαν όμως  αυτές οι κακώσεις.

Η αδερφή της ισχυρίστηκε επιπλέον ότι όλα τα έκανε «εν βρασμώ ψυχής».

«Γιατί να μην υπάρχουν κακώσεις και στον τράχηλο στον λαιμό, εφόσον περιγράφεται πάτημα με παπούτσι. Είναι σαφές ότι υπάρχουν κενά και αναντιστοιχίες και τώρα ουσιαστικά θα ξετυλιχθεί το νήμα», είπε ο τεχνικός σύμβουλος που διόρισε ο πατέρας της Φαίης, Παντελής Αλεξάνδρου.

Η σοκαριστική απολογία της αδελφής της Φαίης

Η αδερφή της Φαίης ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ότι αυτή σκότωσε τη Φαίη, γιατί δεν άντεχε άλλο. Τσακώνονταν πολύ και της έδινε πολύ ξύλο, γιατί όταν νευριάζει δεν καταλαβαίνει τίποτα. 

«Λέει ψέματα», ισχυρίζεται ο πατέρας των κοριτσιών. «Εγώ πιστεύω ότι το βάλανε γιατί κανένας άνθρωπος δε θα έπαιρνε έναν φόνο πάνω του. Ιδίως γι’ αυτά τα λόγια που λέει, μου φαίνεται ότι είναι ψέματα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι ψέματα. Ποιος άνθρωπος λογικός θα υποστήριζε ότι είναι τρελός; Την έβαλαν οι άλλες δύο για να τα πάρει όλα πάνω του», είπε ο πατέρας των κοριτσιών. 

Φαίη: «'Ετσι μου έρχεται να φουντάρω», έλεγε η μητέρα της πριν συλληφθεί

Η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει αίτημα για αναπαράσταση του εγκλήματος. «Όλως παραδόξως δεν ήταν κανένας στο σπίτι. Την απειλούσαν, ναι. Έχει φάει πολύ ξύλο το κορίτσι», είπε η δικηγόρος του πατέρα, Βούλα Δημητριάδου.

«Δεν κάλυψε τους δικαστές η ομολογία, γιατί υπήρχε μια ανακολουθία σε σχέση με τις ιατροδικαστικές. Και μένα με έχει προβληματίσει, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα έτσι», εξήγησε η δικηγόρος των κατηγορουμένων, Βίκυ Πρωτογεράκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top