Φαίη: «'Ετσι μου έρχεται να φουντάρω», έλεγε η μητέρα της πριν συλληφθεί

Οργή από τον πατέρα της 23χρονης για τις κατηγορούμενες

Τι έλεγε η μητέρα της Φαίης για τον θάνατο της κόρης της - «Ωραία μαθαίνω ποιος το έκανε, και;» / Βίντεο από MEGA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 23χρονης Φαίης που είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη. Η μητέρα της, μαζί με την αδελφή της και τη σπιτονοικοκυρά, συνελήφθησαν κατηγορούμενες για τον θάνατό της.

Δολοφονία Φαίης: Ράκος ο πατέρας της - «Βλέπεις τη ζωή σου κατεστραμμένη»

Για την τραγική κατάληξη της κόρης της, η μητέρα της Φαίης δήλωνε σε συνεντεύξεις της «συντετριμμένη».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 23χρονης Φαίης που είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Η άτυχη Φαίη που βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη

Μιλώντας στο Mega λίγους μήνες πριν συλληφθεί, έλεγε πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω της στενοχώριας της από τον θάνατο της κόρης της και πως η ψυχολογία της ήταν άσχημη.

«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν (τα προβλήματα υγείας), γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο-δυόμισι χρόνια».

Φαίη: «Τελευταία φορά την είδα με αίματα και σημάδια στο σώμα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 23χρονης Φαίης που είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Τα σημάδια στο σώμα της Φαίης που μαρτυρούσαν την κόλαση που περνούσε

Η ίδια δήλωνε ωστόσο πως δεν είχε μεγάλη η σημασία ποιος σκότωσε το παιδί της γιατί, όπως έλεγε, το παιδί της δε γυρίζει πίσω.

«Η ψυχολογία μου είναι χαμένη. Είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας", έλεγε.

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πώς αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της", κατέληγε στις δηλώσεις της η μητέρα της Φαίης.

Ανατροπή στην υπόθεση της Φαίης: Εμπλέκεται και άλλο προσώπο στη δολοφονία;

Πατέρας Φαίης: «Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές»

Ο πατέρας της Φαίης μιλώντας στο OPEN δεν έκρυψε την οργή του για τις εξελίξεις.

Ο ίδιος από την αρχή της τραγικής υπόθεσης είχε «κυνηγήσει» το θέμα, συγκεντρώνοντας στοιχεία από έρευνα που πραγματοποίησε και καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν είχε κάποια δείγματα για την κακομεταχείριση της κόρης του, είπε: «Πάντα τσακώνονταν, αλλά δεν ήξερα ότι την κακομεταχειρίζονταν με τέτοιο τρόπο. Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έφτασαν στα χέρια μου από την σπιτονοικοκυρά μαζί με ένα χαρτί που έλεγε ότι την είχαν πάει στο νοσοκομείο. Μου είχανε πει ότι είναι από τροχαίο. Εγώ φυσικά δεν το πίστεψα γιατί φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως γιατί και η ίδια δεν το έλεγε. Πήγα μέχρι και στην Τροχαία, όμως δεν υπήρχε τίποτα».

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου για τα βασανιστήρια που βίωσε η κόρη του / Bίντεο από OPEN

Σχετικά με την ενδεχόμενη τιμωρία όσων κακοποιούσαν την κόρη του δήλωσε πως «το πρώτο που ήθελα έγινε καθώς συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Τώρα, είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και για το άλλο μου το παιδί. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top