Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά τη σύλληψή του

«Ο τρόπος που χτύπησαν και με κακοποίησαν δεν έχει προηγούμενο»

Θεσσαλονίκη: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά τη σύλληψή του- βίντεο T-Live

Ο Γιάννης Μπέκας είναι ο 44χρονος τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης 17/1, για αντίσταση και απειλές εναντίον αστυνομικών κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση. Πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη σύλληψή του ο Γιάννης Μπέκας αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ παράλληλα κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από τους αστυνομικούς.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για αντίσταση σε αστυνομικούς

«Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μάθω και θα το ζητήσω και από τους ίδιους αν τους ξανασυναντήσω, είναι ο λόγος. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Έχει μείνει μέσα μου ένα γιατί. Είναι δυνατόν να επιτεθώ; Ο τρόπος που χτύπησαν και με κακοποίησαν δεν έχει προηγούμενο. Έχω χτυπημένο γόνατο. Έχω τα πλευρά μου, έχω τα χέρια μου δεμένα από μέσα. Δεν υπήρξε λόγος κανένας για όλον αυτόν τον έλεγχο και την πίεση», δήλωσε ο Γιάννης Μπέκας στην εκπομπή του Alpha «T-Live».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο 44χρονος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο. Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Aκόμη, φέρεται να απείλησε τους αστυνομικούς πως θα καλέσει ανώτερους αξιωματικούς, ενώ όταν προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες τους έσπρωξε και κλώτσησε έναν από αυτούς.

Απευθυνόμενος στους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης «στο χειρότερο σημείο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top