Λίζα Πίλβεντορ: Το Only Fans, η σεξεργασία, ο έρωτας και οι κίνδυνοι

Όσα είπε η 24χρονη σεξεργάτρια στη «Ζήνα το βράδυ»

Όσα είπε η 24χρονη Λίζα Πίλβεντορ στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ»

H 24χρονη σεξεργάτρια Λίζα Πίλβεντορ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή Ζήνα το βράδυ και μίλησε για όλα: το Only Fans, τα ερωτικά ραντεβού, τους γονείς της, τον έρωτα και τους κινδύνους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Όπως περιέγραψε η Λίζα, μεγάλωσε σε ένα υγιές περιβάλλον με πολλή αγάπη και αποδοχή από τους γονείς της. Στην ηλικία των 9 ήρθε αντιμέτωπη με τη βουλιμία, η οποία την ακολουθεί μέχρι σήμερα και της άλλαξε τη ζωή, όπως ανέφερε η ίδια, συμβάλλοντας μετέπειτα στις επαγγελματικές της επιλογές. 

Οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου. Από τη στιγμή που δε μου έκλεισαν την πόρτα όταν έμαθαν τη δουλειά μου, για μένα αυτό είναι αποδοχή.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή της στην ηλικία των 16 με συνομήλικό της. Όπως ισχυρίστηκε, από εκείνη την ηλικία άρχισε να σκέφτεται τη σεξεργασία: «Ήξερα ότι μπορώ να το κάνω, με ήξερα. Είχα την ευκολία στην έκθεση και τη συναναστροφή με τους αγνώστους. Είχα εξοικίωση με το σώμα μου και με να συναναστρέφομαι με άτομα που δεν έχω συναίσθημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίζα Πίλβεντορ

Το Only Fans 

Η Λίζα μπήκε στο Only Fans «κλιμακωτά», όπως είπε η ίδια. Στην αρχή ανέβαζε μόνο φωτογραφίες με εσώρουχα χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της και σταδιάκα, όταν ένιωσε έτοιμη, ξεκίνησε το πορνό full face.

Διατηρεί δύο προφίλ: το ένα δωρεάν στο οποίο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει φωτογραφίες ή βίντεο και ένα με συνδρομή, η οποία ανέρχεται μηνιαίως στα 13 ευρώ.

Το πρώτο ραντεβού escor και ο έρωτας 

«Στο πρώτο ραντεβού μου ήμουν αγχωμένη γιατί ήταν κάτι καινούριο. Όμως έφυγα πολύ χαρούμενη, γιατί έκανα κάτι πολύ εύκολο για μένα με πολύ καλές απολαβές», περιέγραψε η Λίζα για το πρώτο κατ΄ιδίαν ραντεβού της και ξεκαθάρισε ότι δεν εμπλέκεται συναισθηματικά, εκτός από μια μοναδική φορά: 

Μια φορά μου έτυχε να έχω συναίσθημα με πελάτη, όμως έκανα τη δουλειά μου και τέλος. Μετά συνειδητοποίησα ότι είχα συναίσθημα, υπήρξε μεταξύ μας ένα φλερτ για κάποιο διάστημα, όμως δε συνέχισε.

Η Λίζα εκμυστηρεύτηκε ότι η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε ήταν φέτος, στην ηλικία των 24, ωστόσο η δουλειά της δε βοήθησε στο να εξελιχθεί: «Σχέση δεν έχω, μια φορά ερωτεύτηκα φέτος. Μέχρι τώρα είχα κλειδωμένο το συναίσθημά μου. Η δουλειά μου δε με βοήθησε. Όταν μου χτύπησε το συναίσθημα την πόρτα δεν ήθελα ούτε εγώ να με ακουμπήσει άλλος άνδρας. Είπα τώρα τα σταματάω όλα».

Η στιγμή που κινδύνευσε

Αναφερομένη στους κινδύνους που κρύβει η δουλειά της, η Λίζα ήταν κατηγορηματική: πριν τα ραντεβού βάζει τα όριά της και επιλέγει τους πελάτες της. Έτσι, δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με άβολες και επικίνδυνες καταστάσεις, εκτός από μια φορά.

«Μόνο μια φορά έχω κινδυνεύει, όταν ένας πελάτης αφαίρεσε το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της πράξης χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πριν το ραντεβού μου εξιστορούσε τρομακτικές ιστορίες, γι΄αυτό και έτρεξα αμέσως μετά για προληπτική θεραπεία HIV».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top