Εξαφάνιση Μεσολόγγι: Στην αστυνομία ξανά για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης

Βρέθηκε και δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο που χάθηκε ο Μπάμπης

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ζήνα το βράδυ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, αφού οι αρχές κάλεσαν για νέα κατάθεση τον βασικό ύποπτο. Νωρίτερα, εντόπισαν και δεύτερο στίγμα κινητού στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε»

Κορυφώνεται μέρα με τη μέρα η αγωνία για τον 31χρονο, ο οποίος αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες. Οι δικοί του άνθρωποι είναι πλέον προετοιμασμένοι για το χειρότερο σενάριο, όσο οι αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Μεσολόγγι: Μήνυση κατά του 51χρονου από την οικογένεια του Μπάμπη

Βασικός ύποπτος είναι ο κρεοπώλης, φίλος του αγνοούμενου, ο οποίος φέρεται να του χρωστούσε 17.000 ευρώ. Το απόγευμα της Τετάρτης, η αστυνομία τον κάλεσα ξανά στο αστυνομικό τμήμα για νέα κατάθεση, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο «φως».

Μεσολόγγι: Και δεύτερο στίγμα στο σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών μπαίνει ακόμα ένα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον 36χρονο που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη, καθώς το στίγμα του κινητού εντοπίζεται κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος και ο 36χρονος είχαν επικοινωνήσει την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη. Ο κρεοπώλης είχε κλειστό το τηλέφωνό του και το άνοιξε μόνο για να κάνει διαδικτυακή κλήση στον 36χρονο και στη συνέχεια το απενεργοποίησε ξανά.

«Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δε γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δε μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο 36χρονος στην εκπομπή.

Μεσολόγγι: Η επικοινωνία του Μπάμπη με φίλο του, πριν εξαφανιστεί

Λίγες ώρες πριν τα ίχνη του Μπάμπη χαθού, είχε επικοινωνήσει με στενό φίλο του, στον οποίο, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή Live News του είχε πει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Μάλιστα, του είπε ότι σκόπευε να του ζητήσει τα χρήματα που του είχε δανείσει.

«Τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Αυτό είχε γίνει 6.30 η ώρα είχε γίνει νωρίς. Ήρεμος ήτανε, το μόνο του άγχος ήτανε αυτό με τα χρήματα δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν, δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη ξεχωριστή από τους κυνηγούς», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν έχω σχέση εγώ με τα άτομα εκείνα. Τον άλλο τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή τον ξέρω φατσικά. Δεν έχω εγώ πάρε δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι που λέει ο λόγος ότι του χρώσταγε χρήματα, τον πήγαινε από μέρα σε μέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά».

«Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές από ότι ξέρω. Εμένα δε μου το πολυέλεγε, γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δε μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου το πει όταν του ξανάδωσε χρήματα, γιατί την πρώτη τον έκραξα του είπα δουλεύεις έξω μεροκάματο ταλαιπωρείσαι για να δίνεις έτσι τα χρήματα σου; Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρεις φορές. Τρείς έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα», υποστήριξε αναφερόμενος για τα δανεικά του Μπάμπη στον κρεοπώλη και κατέληξε: 

«Όλοι τον ψάχνανε και αυτός ήταν χαλαρός που ήταν ο τελευταίος μαζί του. Η μητέρα του κοντεύει να πεθάνει από τη στεναχώρια της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top