Μεσολόγγι: Η μεγάλη αντίφαση του κρεοπώλη - Τι δήλωσε η αδελφή του Μπάμπη

Το νέο πρόσωπο στην έρευνα για την εξαφάνιση του 31χρονου

Το θρίλερ του Μεσολογγίου με τον αγνοούμενο Μπάμπη παραμένει άλυτος γρίφος. Οι αστυνομικές αρχές εστιάζουν σε νέο πρόσωπο - κλειδί για την υπόθεση. Η ανταποκρίτριά του Star Κωνσταντίνα Τσεγγενέ  μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.  

Μεσολόγγι: Και μια γυναίκα στο «μικροσκόπιο» - Κατασχέθηκε και άλλο κινητό

Όπως ανέφερε,  η αστυνομία πήρε το κινητό ενός άνδρα ο οποίος φαίνεται πως έχει  διαγράψει συνομιλίες με τον κρεοπώλη τις ημέρες πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπαμπη. Είναι πιθανό ο κρεοπώλης να τον χρησιμοποίησε και να τον πήρε τηλέφωνο για να στήσει ένα «άλλοθ»ι. Ή να έχουν πει πράγματα που αφορούν στον 31χρονο Μπάμπη. Εκεί θα ψάξει η αστυνομία τωρα για να βρει μηνύματα, συνομιλίες και διάρκεια συνομιλίας,  ώστε να δει κατά πόσο εμπλέκεται. Είναι νέο πρόσωπο στην υπόθεση που ενδεχομένως να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι» τόνισε η ανταποκρίτρια του Star.  

Εξαφάνιση Μπάμπη: Ο κρεοπώλης ενώ προσάγεται για κατάθεση στην Αστυνομία

Εξαφάνιση Μπάμπη: Ο κρεοπώλης ενώ προσάγεται για κατάθεση στην Αστυνομία   

Η αντίφαση στις καταθέσεις του κρεοπώλη στο βούλευμα 

Στο βούλευμα πάντως γίνεται λόγος για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Μπάμπη. Μάλιστα αναφέρεται πως ο κρεοπώλης κάλεσε τον 31χρονο σε συνάντηση το μοιραίο απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου και όχι το αντίθετο,  όπως είχε αρχικά καταθέσει. Είναι μία από τις σοβαρές αντιφάσεις που έχει πέσει ο κρεοπώλης. Για αυτό και η οικογένεια του αγνοούμενου αναμένεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του κρεοπώλη. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο το βούλευμα

Στο σημείο επιχειρούν μόνο δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ στη «μάχη» της αναζήτησης  ρίχνονται ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αγρινίου αλλά και θηροφύλακες. Άνθρωποι δηλαδή που γνωρίζουν τον τόπο και τις δυσκολίες του. 

Αδελφή Μπάμπη στο Star: Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μας      

Στο Star μίλησε η αδελφή του Μπάμπη για την εξέλιξη των ερευνών και για την μήνυση στον 50χρονο.  «Την υπόθεση την έχει αναλάβει ο δικηγόρος μας» δήλωσε, ενώ επισήμανε ότι στην έρευνα συμμετέχουν πλέον άλλες ομάδες. Όσον αφορά το αν έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, δήλωσε «ακόμα όχι», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αυτό στο άμεσο μέλλον.  

Μεσολόγγι: Τι δήλωσε η αδελφή του Μπάμπη στο Star        

Μεσολόγγι: Τι δήλωσε η αδελφή του Μπάμπη στο Star  
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top