Ηλεία: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το πώς χάθηκε η 38χρονη στον χείμαρρο 

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 45χρονο σύντροφό της    

Ηλεία: Οι μαρτυρίες για το πώς χάθηκε η 38χρονη και αγννοείται ο 45χρονος στον χείμαρρο (video Star)  

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια της Γεωργίας 38 ετών  που ανασύρθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μετά από έρευνες για τον εντοπισμό της ίδιας και του αρραβωνιαστικού της, 45 ετών. Το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από χείμαρρο χθες το βράδυ στο χωριό Πλουτοχώρι Ηλείας.  Τώρα όλοι προσεύχονται να βρεθεί ζωντανός ο σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο με δύο επιβάτες στην Ηλεία! 

 «Έφυγε άδικα αν δεν γίνει γέφυρα θα πνιγεί κόσμος». 

 

Ο ανταποκριτής του Star Κώστας Γκελντής ανέφερε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, από το σημείο που προσπάθησε να διασχίσει με το αυτοκίνητο του το ζευγάρι και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, ότι όλα έγιναν περίπου στις 8.30 το βράδυ. 

Χρειάστηκαν λίγα λεπτά και η 38χρονη Γεωργία με τον 45χρονο αρραβωνιαστικό της χάθηκαν στην ορμή του χειμάρρου. Οι περιγραφές στην κάμερα του Star σοκάρουν. Αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό. Το αμάξι έγινε σβούρα και χάθηκε.  

Αυτόπτες μάρτυρες για τον 45χρονο: Τον παρακάλαγαν να σταματήσει

Αυτόπτες μάρτυρες για τον 45χρονο: Τον παρακάλαγαν να σταματήσει  

«Περιμέναμε να βγει μήπως σπάσει κανένα τζάμι κι ωστόσο τον πήρε σβούρα,  τον γύρισε. Τα έχασε; Δεν άνοιγε η πόρτα;… » αναρωτιέται αυτόπτης μάρτυρας.   

«Το γεφύρι αυτό βουλώνει συνέχεια. Ήρθαν τρακτέρ δεν πέρναγε τίποτα, πήγαινε μέσα στο χωριό το νερό» δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας  Πλουτοχωρίου, Μιχάλης Πυρλής.      

Ηλεία: Το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο

Ηλεία: Το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο 

«Τον παρακάλαγαν να εγκαταλείψει και να φύγει» 

Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας καθάριζαν  από λάσπες και φέρτα υλικά το ρέμα. Όσο περνούσε η ώρα, η αγωνία κορυφωνόταν. 

Αγωνιώδεις οι έρευνες για το ζευγάρι στην Ηλεία

Αγωνιώδεις οι έρευνες για το ζευγάρι στην Ηλεία 

«Προσπάθησε να περάσει απέναντι στο γεφύρι για να μπει στο χωριό. Δυστυχώς παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης για το μοιραίο περιστατικό. 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος. «Τον παρακάλαγαν να το εγκαταλείψει (το ταξί) και να φύγει, «δεν είναι τίποτα θα περάσω» έλεγε. Οι υποδομές αυτές δεν αντέχουν πλέον». 

Ηλεία: Οι έρευνες των συνεργείων διάσωσης για το ζευγάρι

Ηλεία: Οι έρευνες των συνεργείων διάσωσης για το ζευγάρι 

Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Με το πρώτο φως της ημέρας  ήρθε η τραγική αποκάλυψη. 

Ηλεία: Εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Η νεαρή Γεωργία  εντοπίστηκε νεκρή περίπου 2 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου τα ορμητικά νερά παρέσυραν το όχημα.  Νωρίς το πρωί το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών περίπου 1,5χλμ μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε. 

Ο 45χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης γυναίκας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ακόμα αναζητείται με τις ελπίδες όσο περνούν οι ώρες να εξανεμίζονται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top