Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Η έκκληση της αδερφής του

«Όποιος γνωρίζει να μην φοβάται να μιλήσει»

Πάνω από μια εβδομάδα παραμένει αγνοούμενος ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι, με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης, με τη βοήθεια εκπαιδευμένου δύτη.

Παράλληλα, οι Αρχές εστιάζουν και στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος με τον 50χρονο κρεοπώλη μέσω messenger στα οποία Μπάμπης ζητούσε επιτακτικά να πάρει πίσω τα χρήματα που του είχε δανείσει. Μάλιστα, η αδερφή του Μπάμπη, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως ο 31χρονος είχε αναφέρει τόσο στη μητέρα του όσο και σε στενό του φίλο πως διεκδικούσε τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

Μεσολόγγι: Αγωνία για τον Μπάμπη - Το τελευταίο μήνυμα στον κρεοπώλη

«Μία με δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί είχε γίνει συζήτηση μεταξύ τους, ότι τα ζητούσε μέχρι την Κυριακή γιατί θα έφευγε από το Μεσολόγγι» ανέφερε η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου.

Η ίδια, απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος που αγνοείται στο Μεσολόγγι

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος που αγνοείται στο Μεσολόγγι

«Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει και φοβάται και δεν θέλει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή στην Ασφάλεια, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη και στέκονται σε μια σειρά από αντιφάσεις που έχουν διαπιστώσει. Στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών, ο 50χρονος επανέλαβε πως θυμάται μόνο μέχρι τη στιγμή που άφησε τον νεαρό αγνοούμενο στο σημείο που του ζήτησε.

Βατραχάνθρωποι κάνουν έρευνες στη λιμνοθάλασσα

Στο βίντεο που παρουσιάζει απόψε το Star βλέπουμε τις έρευνες που πραγματοποιεί ο δύτης μέσα στα θολά νερά της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου. Προσπαθούν να βρουν οτιδήποτε που θα τους δώσει ένα στοιχείο για να καταφέρουν να εντοπίσουν τον Μπάμπη.  Ο ιδιώτης δύτης που βρέθηκε στην περιοχή μετά από έκκληση της μητέρας του αγνοούμενου θα επικεντρωθεί κυρίως στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, όπου υπάρχουν πολλοί βαλτότοποι και αρδευτικά κανάλια στο σημείο δηλαδή που υπήρχαν  τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου. 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι άνδρες του ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τους άνδρες της ασφάλειας Μεσολογγίου και Πατρών λαμβάνουν καταθέσεις από κοινούς γνωστούς των δύο ανδρών, του κρεοπώλη δηλαδή, και του αγνοούμενου, προκειμένου να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της σχέσης τους. 

Η οικογένεια συνεχίζει να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει έστω και ανώνυμα με τις αρχές έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στο θρίλερ που βιώνουν.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top