Αράχωβα: Διπλή κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του Όλιβερ

Τι ζητάει η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από την Εισαγγελία Λειβαδιάς

Ρεπορτάζ για την υπόθεση του Όλιβερ / Βίντεο από ΑΝΤ1

Κατεπείγουσες προκαταρκτικές εξετάσεις για την υπόθεση θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου που φέρεται να υπέστη βάναυση κακοποίηση στην Αράχωβα, ζήτησε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λειβαδιάς.

Μαρτυρία για την Αράχωβα: «Βασάνισε τον Όλιβερ 100 μέτρα από το σπίτι του»

Η πρώτη αφορά τη διακρίβωση «τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα».

Παράλληλα ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από τη διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση, όσον αφορά τον θάνατο του σκύλου ράτσας χάσκι με το όνομα Όλιβερ στην κωμόπολη της Αράχωβας στις 28-11-2023 και συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου, ο οποίος μάλιστα προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς επ' αυτής σε τηλεοπτικούς σταθμούς».

Αράχωβα: Ο Όλιβερ δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο - Τι αναφέρει το πόρισμα

Στη δεύτερη εντολή για προκαταρκτική υποβάλλονται συνημμένα δύο έγγραφα: α) Δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου Αντωνίου Ζαπάντη και β) δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top