Συναγερμός για την κακοκαιρία - Οι «κόκκινες περιοχές»

Η πρόγνωση Κολυδά

Ο καιρός «αγριεύει» με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να βγάζει έκτακτα δελτία και τους κατοίκους στη Δυτική Ελλάδα να έχουν δεχτεί μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μήνυμα 112 στη Δυτική Ελλάδα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Όπως είπε ο Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star με τον Σπύρο Λάμπρου, τα φαινόμενα που ξεκίνησαν από την Κέρκυρα είναι θέμα χρόνου να επηρεάσουν όλο το Ιόνιο, ενώ  από το βράδυ Σαββάτου έως και τουλάχιστον τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής, προετοιμασμένοι θα πρέπει να είναι οι πολίτες και στην Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαϊα και την Ηλεία.

Πέφτει η θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα - Η πρόγνωση Κολυδά

Βροχές θα έχουμε και στην Αττική μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής. Η έντασή τους όμως δεν αναμένεται να είναι τέτοια που να προκαλέσει προβλήματα.

Ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι τόσο σε Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο, ενώ απαγορευτικό απόπλου έχει ήδη εκδοθεί για αύριο Κυριακή για τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουμε πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως μετά την ερχόμενη Τρίτη με Τετάρτη, ανέφερε ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ.

Πέφτει η θερμοκρασία την ερχόμενη εβδομάδα - Η πρόγνωση Κολυδά

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top