Περιστέρι: «Ελάτε σκότωσα τον πατέρα μου» - Πώς έγινε το φονικό

Πληροφορίες για κακοποιητική συμπεριφορά του θύματος

Μια οικογενειακή τραγωδία φέρεται να κρύβεται πίσω από το έγκλημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Περιστέρι, όταν ένας 35χρονος σκότωσε τον πατέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, στην οδό Κολωνού, και ο ίδιος ο δράστης ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία. «Ελάτε, σκότωσα τον πατέρα μου», είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η 66χρονη μητέρα του δράστη είχε καταγγείλει πολλές φορές στην αστυνομία τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, καθώς φέρεται να μεθούσε συχνά και να την χτυπούσε. Η οικογένεια είναι ομογενείς από το Ουζμπεκιστάν.

Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του γύρισε για μια ακόμα φορά μεθυσμένος και προσπάθησε να χτυπήσει τη μητέρα του. Τότε εκείνος θόλωσε, άρπαξε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και άρχισε να τον χτυπά στον θώρακα και στα πόδια. Η μοιραία μαχαιριά ήταν στη μηριαία αρτηρία. Αμέσως μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία. 

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά  στο χέρι και γύρω στις 05:20 το πρωί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. 

Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top