Ρέντη: Τα εργαστήρια «πλησιάζουν» στους δράστες - Έρχονται νέες συλλήψεις

Εξηγήσεις θα δώσουν όσοι έφεραν πάνω τους ίχνη πυρίτιδας

Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι στο χωριό Δημητρίτσι Σερρών είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο του 31χρονου Γιώργου Συγγερίδη ενώ εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες όσον αφορά στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που αφορούν τα άτομα στα οποία εντοπίστηκαν πάνω τους ίχνη πυρίτιδας. Είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να εξηγήσουν πώς έγινε κάτι τέτοιο αλλά και πιθανοί υποψήφιοι για να παραπεμφθούν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. 

Ρέντη: «Αθάνατος!» - Η στιγμή που ανακοινώνεται ο θάνατος του Γιώργου

Μέχρι σήμερα, έχουν εξεταστεί περίπου 50 άτομα από όσους ήταν στο γήπεδο του Ρέντη με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας να ψάχνουν στοιχεία για τον ρόλο του καθενός. 

«Θα έχουμε και άλλες συλλήψεις»

«Ζήτημα τιμής» χαρακτήρισε την σύλληψη και τιμωρία των δραστών ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Πολλά τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με αυτή την υπόθεση» τόνισε.

Ρέντη: Στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού - Πού θα ταφεί

Πολλά τα στοιχεία που έχουν μαζευτεί και αυτό οφείλεται και στην επιχείρηση που έγινε εκείνο το βράδυ, με τους 424 μέσα στο γηπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και θεωρώ ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχουμε και άλλες συλλήψεις όπου μέσα εκεί θα αναδειχθεί ο ρόλος και ο τρόπος λειτουργίας αυτών των ομάδων» πρόσθεσε. 

«Η χώρα μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι κι όντως είναι ''έργο'' του κ. Μητσοτάκη» ανέφεραν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top