Ρέντη: «Αθάνατος!» - Η στιγμή που ανακοινώνεται ο θάνατος του Γιώργου

Η αντίδραση των συναδέλφων του που ήταν μαζί του στα επεισόδια

Η στιγμή που ανακοινώνεται ο θάνατος του Γιώργου Λυγγερίδη στους συναδέλφους του / Βίντεο Action24

Συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που αστυνομικοί μαθαίνουν την είδηση θανάτου του 31χρονου συναδέλφου τους που είχε τραυματιστεί από φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη. «Δεν είναι πια ανάμεσά μας ο Γιώργος», «Αθάνατος!», φώναξαν οι αστυνομικοί.

Ρέντη: Στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του 31χρονου αστυνομικού - Πού θα ταφεί

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης που στις 7 Δεκεμβρίου είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, στο περιθώριο αγώνα βόλεϊ.

Ρέντη: Πέθανε ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Νεκρός ο αστυνομικός που τραυματίστηκε με φωτοβολίδα στου Ρέντη

Λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του, ο επικεφαλής της υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, όπου υπηρετούσε 31χρονος, ανακοίνωσε την τραγική είδησ μέσω ασυρμάτου στους συναδέλφους του, που είχαν μαζί βάρδια εκείνο το μοιραίο απόγευμα.

Ακολουθεί ο διάλογος: 

Επικεφαλής: 526.

Διμοιρίτης: Πολύ καλά.

Επικεφαλής: 531.

Διμοιρίτης: Πολύ καλά.

Επικεφαλής: 520 λαμβάνετε και εσείς με τις βραδινές διμοιρίες, ορθόν;

Διμοιρίτης: Ορθόν.

Επικεφαλής: Έχουν στρέψει στο κανάλι μας και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ, οι οποίες εκτελούν υπηρεσία. Ο ομιλών διαβιβάζει, και εκφράζω σίγουρα το σύνολο των υπηρετούντων στην ΥΑΤ αλλά και γενικότερα στη διεύθυνση μας. Γνωρίζουμε ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένεια μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις ημέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδερφό μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο, γιατί αποτελούμε μέλη της οικογένειας του. Ήρωας και αθάνατος.

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Διμοιρίτης: Αθάνατος

Η κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη θα γίνει την Παρασκευή στις 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και θα ταφεί στη Θέρμη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top