Καλαμάτα: «Πέθανε μπροστά στα παιδιά του» - «Λύγισε» ο αδελφός του πιλότου

Η τελευταία συνομιλία τους και η υπόσχεση

Ξέσπασε σε λυγμούς ο αδελφός του 40χρονου πιλότου που σκοτώθηκε / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ράγισε» καρδιές ο αδελφός του 40χρονου επισμηναγού που σκοτώθηκε, όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατέπεσε στην Καλαμάτα.

Πτώση αεροσκάφους: Προσπάθησε να εκτιναχθεί ο πιλότος και δεν τα κατάφερε;

Όπως είπε, ο αδελφός του μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα «έφυγε» με τραγικό τρόπο λίγο πριν πάει διακοπές με την οικογένειά του. Αυτό που τον στιγμάτισε είναι το γεγονός ότι τα ανήλικα παιδιά του τον είδαν να πεθαίνει.

Καλαμάτα: Συγκλονίζει η μητέρα του πιλότου - «Το παιδί μου... Αχ!»

Καλαμάτα: Νεκρός πιλότος σε πτήση με εκπαιδευτικό αεροσκάφος

«Μεγάλη θλίψη για την οικογένεια και το χωριό μας. "Χάσαμε" τον αδελφό μας, με δύο παιδιά ανήλικα. Ήταν ένας έμπειρος πιλότος με 3.000 ώρες πτήσης. Ήταν η τελευταία του πτήση και άφηνε αυτό το αεροσκάφος. Δυστυχώς τον πήρανε νεκρό», δήλωσε συντετριμμένος ο αδελφός του Επαμεινώνδα Κωστέα.

Καλαμάτα: «Ήταν η τελευταία πτήση πριν τις διακοπές με την οικογένειά του»

Η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επισμηναγού, ένα 12χρονο αγοράκι και ένα 4χρονο κοριτσάκι, βρίσκονταν στο αεροδρόμιο και παρακολουθούσαν την πτήση του, ως είθιστε. Ωστόσο, αυτό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους δεν το περίμενε κανείς: 

«Τα παιδιά κοιτούσαν στον ουρανό. Το αεροπλάνο χάθηκε από το οπτικό τους πεδίο και μετά φωτιά. Τα είδαν όλα τα παιδιά, είδαν τον θάνατό του», περίεγραψε με δάκρυα στα μάτια.

Δυστυχώς είδαν με τα μάτια τους να παίρνουν νεκρό τον πατέρα τους.

Καλαμάτα: Ξέσπασε σε λυγμούς ο αδελφός του πιλότου

Ο κ. Κωστέας τόνισε ότι τόσο η σύζυγος του αδελφού του, όσο και τα ανίψια του παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Καλαμάτα: Τα τελευταία λόγια του πιλότου στον αδελφό του και η υπόσχεση 

Ο αδελφός του Επαμεινδώνα Κωστέα «λύγισε», όταν διηγήθηκε στην Εύη Γιαρκιά την τελευταία τους συζήτηση και την υπόσχεση που του έδωσε

«Τελευταία φορά μιλήσαμε τη Δευτέρα. Μου είπε "Πάω για την τελευταία πτήση και μετά για Πρωτοχρονιά στην Κρήτη". Μου υποσχέθηκε ότι όταν θα επέστρεφε θα πηγαίναμε μαζί για το αγαπημένο μας χόμπι, το κυνήγι. Δυστυχώς δε θα γίνει ποτέ αυτό», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είχε περάσει στη ΣΜΥ και την επόμενη χρονιά πέρασε στην Ικάρων. Η ζωή του ήταν να πετάει, δεν ήθελε κάτι άλλο... Ήταν στη μοίρα του, δυστυχώς τον χάσαμε. Θα θυμάμαι τον αδελφό μου σαν έναν γενναίο πολεμιστή που αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε. Ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ήταν πατέρας, αδελφός και φίλος όλου του χωριού», κατέληξε συγκινημένος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top