Καλαμάτα: «Ήταν η τελευταία πτήση πριν τις διακοπές με την οικογένειά του»

Το χρονικό της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους

Βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους στην Καλαμάτα / Ερτ

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του 40χρονου επισμηναγού που έχασε τη ζωή του όταν συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο οποίο επέβαινε, στην Καλαμάτα.

Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι η σύζυγος και τα δύο παιδιά του άτυχου πιλότου παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα τη μοιραία πτήση. Η αδελφή του, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ανέφερε ότι η οικογένειά του έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά τον χαμό του. 

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο πιλότος που σκοτώθηκε - Ήταν πατέρας δύο παιδιών

«Ήταν εκεί η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένεια του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από 3.000 ώρες πτήσης» σημείωσε.

«Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι, ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια» πρόσθεσε η αδελφή του επισμηναγού.

Αυτός είναι ο πιλότος που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11 το πρωί στην Καλαμάτα, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το εκπαιδευτικό αεροσκάφος κατέπεσε. Η πτώση σημειώθηκε στα 500 μέτρα βόρεια της πύλης του αεροδρομίου, κοντά στην περιοχή Άρι στη Μικρομάνη.

Καλαμάτα: Νεκρός ο πιλότος του εκπαιδευτικού αεροσκάφους

Ο άτυχος αξιωματικός έχασε τη ζωή του ενώ τη μοιραία πτήση παρακολουθούσε η οικογένειά του. Σημειώνεται πως το αεροσκάφος εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση αναχαίτισης και κατέπεσε λίγο πριν προσγειωθεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την πτώση ακούστηκαν εκρήξεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top