Κ. Μητσοτάκη: Ποια είναι η σεφ της Βουλής - Η συγγένεια με τον πρωθυπουργό

«Μπορεί να λέγομαι Μητσοτάκη, αλλά...»

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Μητσοτάκη στο Star και τη Βαλεντίνα Καραγεωργίου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η 28χρονη σεφ της Βουλής, Κωνσταντίνα Μητσοτάκη που μαγειρεύει καθημερινά για τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Η ίδια, μιλώντας στο Star και τη Βαλεντίνα Καραγεωργίου, αποκάλυψε τι προτιμούν οι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και πώς έχει δυσκολέψει τη ζωή της η μακρινή συγγένεια που έχει με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κ. Μητσοτάκη: Η chef της Βουλής για τη μακρινή συγγένεια με τον Πρωθυπουργό

«Είμαι 28 χρονών και γνώριζα την υπεύθυνη του εστιατορίου της Βουλής, η οποία έψαχνε έναν εξωτερικό συνεργάτη για δύο εκδηλώσεις. Έκανα δοκιμαστικό και πήρα τη δουλειά. Όταν έφυγε ο σεφ πέρασα ξανά από δοκιμαστικό και έτσι πήρα τη θέση στη Βουλή», δήλωσε η Κωνσταντίνα.

Το όνειρό της ήταν να γίνει αστυνομικός. Ο πατέρας της, όμως, ήταν εκείνος που την ώθησε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και έτσι βρέθηκε στην κουζίνα της Βουλής.

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη στο Star

Το μενού που επιλέγουν οι πολιτικοί 

Όπως αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη, το πρωθυπουργικό γραφείο επιλέγει συνήθως υγιεινά γεύματα, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ταλιολίνι με σολομό.

«Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι άνθρωποι που μπορώ να συναντήσω σε οποιοδήποτε εστιατόριο. Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν γίνει παραγγελίες, είναι συνήθως κάτι σε σαλάτα ή κάτι πιο ελαφρύ... Ο κ. Κασσελάκης έχει έρθει στο εστιατόριο, ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Ήρθε στο εστιατόριο και πήρε ταλιολίνι με μελάνι σουπιάς και φρέσκο σολομό», ανέφερε η 28χρονη σεφ.

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι η σεφ της Βουλής

Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Η συγγένεια με τον πρωθυπουργό

Η 28χρονη σεφ έχει μακρινη συγγένεια με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάτι που την έχει δυσκολέψει, παρά βοηθήσει στη ζωή της, όπως είπε η ίδια:

«Η αίσθηση του επιθέτου για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, το αντιμετωπίζω τα τελευταία 28 χρόνια που ζω. Μπορεί να λέγομαι Μητσοτάκη και να υπάρχει συγγένεια, αλλά είμαι ένα από παιδί, πήγα σε μια σχολή. Δε διεκδίκησα κάποιο υπουργείο.... Δεν έχω διοριστεί, η σύμβασή μου είναι ιδιωτικού τομέα, δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος εγώ... Είναι ένα πέρασμα από τη μαγειρική μου καριέρα», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top