Κ. Μητσοτάκη: Η chef της Βουλής για τη μακρινή συγγένεια με τον Πρωθυπουργό

«Πληρώνομαι από ιδιώτη και δεν έχω δει ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Όσα είπε η chef της Βουλής, Κωνσταντίνα Μητσοτάκη, στο Happy Day

Η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη είναι η chef του εστιατορίου της Βουλής και θέλησε να απαντήσει στα κακεντρεχή σχόλια, με αφορμή ένα σκίτσο που κυκλοφόρησε τελευταία σχετικά με τον διορισμό της. 

«Δουλεύω τον τελευταίο έναν χρόνο στο εστιατόριο της Βουλής. Ισχύει ότι έχω μια μακρινή συγγένεια με τον Πρωθυπουργό. Από κει και πέρα, το εστιατόριο της Βουλής, όπως και το κυλικείο, ανήκουν σε ιδιώτη. Δεν έχω κάποια σύμβαση με τη Βουλή, δεν πληρώνομαι από το ελληνικό Δημόσιο και δεν έχει καμία σχέση το όνομά μου με αυτό», εξήγησε η chef του εστιατορίου της Βουλής στο Happy Day.

«Μέσω κοινού γνωστού πήγα, έκανα δοκιμαστικό, τους άρεσαν τα πιάτα μου και οι προτάσεις μου και με πήραν για δύο εκδηλώσεις. Ο καιρός πέρασε, έφυγε ο παλιός σεφ που είχαν, πήγα και ξαναπέρασα το δοκιμαστικό με νέες μου προτάσεις στους εργοδότες, τους άρεσαν κι έτσι με προσέλαβαν», περιέγραψε η Κωνσταντίνα Μητσοτάκη.

Ο παππούς μου είχε μια μακρινή συγγένεια...κι εγώ κάπου το χάνω. Εσείς γνωρίζετε για τα τριτοξάδελφα του παππού σας;

H ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της στα σχόλια ότι "ενώ υπάρχουν τόσοι σεφ με αστέρια Michelin, πήραν τη Μητσοτάκη" και επισήμανε πως από παιδί ότι κατάφερνε αλλά και ως ενήλικας, πάντα υπήρχε κάποιος να πει ότι τα κατάφερε λόγω του επωνύμου της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top