Αγωνία για την εξαφάνιση δύο 16χρονων κοριτσιών από το Παγκράτι

Υπάρχουν πληροφορίες ότι κινούνται προς τη Βουλγαρία

Παγκράτι: Εξαφανίστηκαν Δύο 16χρονες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές για τον εντοπισμό των δύο 16χρόνων κοριτσιών, της Αναστασίας και της Σάρας, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν την Τρίτη από το Παγκράτι

Εξαφάνιση Άλεξ: Δούλευε σε φάρμα με αντάλλαγμα φαγητό

Ήδη έχει εκδοθεί Amber Alert για τον εντοπισμό τους, με τις οικογένειές τους να ζουν ώρες αγωνίας, καθώς πιστεύουν ότι τα δύο κορίτσια κινδυνεύουν. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι πληροφορίες που έχουν είναι ότι τα δύο κορίτσια εντοπίστηκαν να κινούνται από τη Λαμία προς την Κόνιτσα, ενώ οι πληροφορίες που έχουν είναι ότι σκοπός είναι να μεταβούν στη Βουλγαρία. 

Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Πρόσθεσε πως τα δύο κορίτσια συνοδεύουν δύο ενήλικες άνδρες, οι οποίοι είναι υποτίθεται οι σύντροφοί τους, που φέρεται να τους γνώρισαν μέσω των social media. 

Ο κ. Γιαννόπουλος είπε επίσης πως λίγες μέρες πριν από την εξαφάνισή τους, η Αναστασία έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, οπότε είναι λίγο διαφορετική από τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Amber Alert. 

Εξαφάνιση Μπιμπίκου: Ο ρόλος της πρώην συντρόφου του

Έχουν ειδοποιηθεί όλες οι αρμόδιες αρχές στα σύνορα και όλοι ελπίζουν ότι θα προλάβουν και θα καταφέρουν να μην περάσουν τα δύο κορίτσια στη Βουλγαρία, όπου είναι άγνωστο ποια θα είναι η τύχη τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top