Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Την εντόπισε ευαισθητοποιημένος πολίτης

Βρέθηκε η 34χρονη Χρυσάνθη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης, η τύχη της οποίας αγνοείτο από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Δράμα: Ανατροπή με τον θάνατο της Δήμητρας Ζήρδα - Άνοιξε ξανά η υπόθεση

Για την εξαφάνιση της 34χρονης είχε εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συνέδραμαν και εθελοντές.

Η περιπέτειά της 34χρονης έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την 34χρονη κοπέλα εντόπισε πολίτης σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή της Τούμπας. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε η πληροφορία ότι κυκλοφορούσε στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

«Η περιπέτεια της Χρυσάνθης, 34 ετών, έληξε σήμερα, 11/12/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι στις 03/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 11/12/23, ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε την Χρυσάνθη και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017». Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε η ενήλικη να εντοπιστεί έγκαιρα και να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Tο “Χαμόγελο του Παιδιού” θα βρίσκεται κοντά στην Χρυσάνθη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top