Ρέντη: Έβγαλαν από την καταστολή τον αστυνομικό που τον χτύπησε φωτοβολίδα

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

H κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει σε τεχνητό κώμα - βίντεο αρχείου Mega

Οι γιατροί έβγαλαν από την τεχνική καταστολή, στην οποία βρισκόταν εδώ και δύο εβδομάδες, τον αστυνομικό που είχε τραυματιστεί από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Ρέντη: «'Έκανα λάθος» - Η απολογία του 18χρονου για τον αστυνομικό

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου της Νίκαιας, «ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωνεφρική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Αύριο Τετάρτη θα γίνει ο απαραίτητος νευρολογικός έλεγχος, για να δουν οι γιατροί πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Ρεντη: «Συνέχιζαν να πετάνε φωτοβολίδες αφού χτυπήθηκε ο αστυνομικός»

Για τον τραυματισμό του 31χρονου συνελήφθη και προφυλακίστηκε ένας 18χρονος, ο οποίος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι έκανε λάθος χειρισμό, καθώς δεν ήξερε πώς να πετάξει τη ναυτική φωτοβολίδα. Αυτή χτύπησε στο έδαφος, εξοστρακίστηκε και τελικά χτύπησε τον αστυνομικό στον μηρό. 

Ρέντη: Σε αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Δύσκολη η κατάστασή του

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού, ενώ ακόμα δε γνωρίζουν το μέγεθος των εγκεφαλικών βλαβών που έχει υποστεί, καθώς υπέστη ανακοπή και για αρκετή ώρα δεν οξυγονονόταν ο εγκέφαλός του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top