Γκάζι: Η φωτογραφία του «πιστολέρο» - Τι γράφουν τα αλβανικά ΜΜΕ

Φέρεται να είχε απελαθεί στο παρελθόν - Όσα είπε ο συνεργός του στην ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Γκάζι / Βίντεο από ΕΡΤ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη των πυροβολισμών στο Γκάζι, την ώρα που ο συνεργός του βρίσκεται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας.

Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο συνεργός του πιστολέρο

Μάλιστα, αλβανικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του «πιστολέρο». Ο εύσωμος άνδρας για ασήμαντη αφορμή και με απόλυτη ψυχρότητα σήκωσε το όπλο του  τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ανοίγοντας πυρ από κοντινή απόσταση, σχεδόν εξ'επαφής, εναντίον των τριών νεαρών Κρητικών, που βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα.

Ο δράστης φέρεται να είχε απελαθεί στο παρελθόν αλλά είχε επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» της επίθεσης στο Γκάζι σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ 

Στη συνέχεια ο κακοποιός μπήκε στο ανθρακί τζιπ μαζί με τον 33χρονο συνεργό του και εξαφανίστηκαν.

Τι είπε ο 33χρονος που συνελήφθη

Προς το παρόν στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο συνοδηγός του τζιπ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ουδεμία εμπλοκή έχει με τους πυροβολισμούς αφού εκείνος, όπως είπε, απλά έδωσε ένα χαστούκι.

«Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 33χρονος, που συνελήφθη για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο Γκάζι.

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Πυροβολούν και διαφεύγουν με το τζιπ

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας.

Το πολυτελές τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες, εντοπίστηκε στα βόρεια προάστια και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για αποτυπώματα, ανεύρεση γενετικού υλικού και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top