Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο συνεργός του πιστολέρο

Βρέθηκε το τζιπ, με το οποίο διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς

Στα χέρια της Αστυνομίας ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Γκάζι / Βίντεο από ΕΡΤ 

Συνελήφθη ένας εκ των δύο δραστών του αιματηρού περιστατικού εναντίον των τριών Κρητικών στο Γκάζι ενώ βρέθηκε και το τζιπ με το οποίο διέφυγαν. 

Γκάζι: «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει», λέει μέλος της παρέας Κρητικών

Ο συλληφθείς είναι ένας 33χρονος που φέρεται να ήταν συνοδηγός στο όχημα του «πιστολέρο», ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς.

Ο εμπλεκόμενος στην επίθεση, συνελήφθη το βράδυ Κυριακής μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Γκάζι

Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο Γκάζι

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είναι γνώριμοι των Αρχών. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς μέλη συμμορίας κακοποιών, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για αρκετά αδικήματα, μεταξύ άλλων για ξυλοδαρμούς και προστασία. 

Γκάζι: Άκρως επικίνδυνοι  οι δράστες - «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει»

Άκρως επικίνδυνοι χαρακτηρίζονται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο πιστολέρο και ο συνεργός του.

Η περιγραφή μέλους της παρέας Κρητικών που μίλησε στο Star είναι ενδεικτική. Ο πιστολέρο ήταν αδίστακτος αφού δεν ήθελε μόνο να τραυματίσει τα μέλη της παρέας, αλλά να σκοτώσει.

Και όλα αυτά για μια ασήμαντη αφορμή, μια λακούβα με νερά στον δρόμο από όπου το τζιπ πέρασε από το σημείο και φέρεται να έβρεξε την παρέα.  

Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες!» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη! 

«Ήθελε να σκοτώσει. Δηλαδή ούτε καν έπαιξε να τραυματίσει, έστω στο πόδι. Πήγε στο κεφάλι κατευθείαν. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ήταν εκεί. Είναι θαύμα που ζουν τα παιδιά. Εμείς διασκεδάζαμε όμορφα και ωραία. Εκεί στο συμβάν, μαζευόμασταν να φύγουμε, γιατί πετούσαμε το πρωί. Εκείνη τη στιγμή, το ένα από τα παιδιά είπε ένα “ε”, αλλά δεν ήταν προς το μέρος τους. Εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή, περνούσαν αυτοί με το αυτοκίνητο και νόμιζαν ότι φώναξε σε αυτούς», είπε φίλος των τριών Κρητικών που δέχθηκαν την επίθεση.

Γκάζι: Βρέθηκε το τζιπ των δραστών

Το φως της δημοσιότητας είδε στο μεταξύ βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφηκε η διαφυγή των δραστών μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς.

Γκάζι: Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ο συνοδηγός του τζιπ

Επίθεση Γκάζι: Στα χέρια της Αστυνομίας ο συνοδηγός του τζιπ / Φωτογραφία από ΕΡΤ

Σε αυτό φαίνεται το ανθρακί τζιπ στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες της επίθεσης. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ' επαφής τους τρεις Κρητικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τζιπ των δραστών, εντοπίστηκε στα βόρεια προάστια και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.).

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Τους πυροβολούν και διαφεύγουν με το τζιπ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top