Βαρυχειμωνιά με τσουχτερό κρύο και χιόνια θα «σαρώσει» την Ελλάδα  

«Βουτιά» της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς ακόμα και στην Αττική 

Βαρυχειμωνιά με τσουχτερό κρύο και πυκνές χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα φέρνει το νέο κύμα κακοκαιρίας, που θα «σαρώσει» την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Με τον υδράργυρο να κατρακυλά σε όλη τη  χώρα, τα νοικοκυριά «φορτώνουν»  ξύλα για το τζάκι, ενώ τα χιονοδρομικά ετοιμάζονται να υποδεχτούν επισκέπτες, έστω και για βόλτα στα σαλέ.

Ξεκινά η κακοκαιρία: Πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες

Όπως ανέφερε η Μαρία Αλεβιζοπούλου στο ρεπορτάζ της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η εισβολή που κατεβαίνει από τα Βαλκάνια, ετοιμάζεται να... βυθίσει τον υδράργυρο 8 με 10 βαθμούς, ακόμα και στην Αττική, από αργά απόψε! Οι παραγγελίες στα καυσόξυλα έχουν πάρει «φωτιά» !

Άγιος Αθανάσιος: «Βουνό» τα καυσόξυλα στα σπίτια 

Πυκνή είναι η χιονόπτωση σήμερα στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας, όπου το θερμόμετρο βούτηξε κάτω από το 0. Η κακοκαιρία βέβαια, δεν έπιασε στον ύπνο τους κατοίκους που ήδη έχουν... φουλάρει σε ξύλα και πέλλετ για να αντιμετωπίσουν τη βαρυχειμωνιά.  

Χιονόπτωση στον Άγιο Αθανάσιο

Χιονόπτωση στον Άγιο Αθανάσιο  

Αλλάζει ξανά ο καιρός: Ψυχρή εισβολή φέρνει χιόνια το Σαββατοκύριακο

Πού θα ρίξει πολύ χιόνι το Σάββατο    

Πολύ χιόνι θα πέσει σε όλα τα ορεινά,  κυρίως της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Όμως στα λευκά θα ντυθούν και χαμηλά υψόμετρα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ειδικά ο Έβρος. Χιόνι θα δουν μέχρι και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, όπως η Σαμοθράκη και η Λήμνος. 

Περιοχές που θα χιονίσει και σε χαμηλά υψόμετρα

Περιοχές που θα χιονίσει και σε χαμηλά υψόμετρα  

Έρχεται κακοκαιρία: Βροχερός καιρός από το απόγευμα - Σε ποιες περιοχές

Εικόνες από  live streaming του Forecast Weather Greece μαρτυρούν πως από νωρίς έριχνε για τα καλά χιόνι στα χιονοδρομικά του Καϊμακτσαλάν, του Πισοδερίου και της Βασιλίτσας, όπου το θερμόμετρο το μεσημέρι έπιανε μετά βίας 1 βαθμό Κελσίου. 

Πυκνή χιονόπτωση στα χιονοδρομικά

Πυκνή χιονόπτωση στα χιονοδρομικά 

Αύριο θα γίνουν και τα εγκαίνια για τη λειτουργία της νέας 10θέσιας τηλεκαμπίνα Αχιλλέας, του χιονοδρομικού των Καλαβρύτων για βόλτα, με δωρεάν εισιτήριο!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top