Βόλος: Έγδυσε 7χρονο συμμαθητή του και έπαιξε τρίλιζα στα οπίσθιά του

Απίστευτο περιστατικό bullying καταγγέλλει μητέρα

Βίντεο Σκάι

Απίστευτο περιστατικό bullying σε ανήλικο σημειώθηκε στον Βόλο. Μητέρα καταγγέλλει ότι μαθητής γδύνει τον γιο της και παίζει πάνω του τρίλιζα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του 7χρονου παιδιού σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεγαλύτερο αγόρι έγδυσε τον 7χρονο γιο της και έπαιζε πάνω στα οπίσθιά του τρίλιζα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του taxydromos.gr.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε τι συνέβη, όταν πήγε να τον αλλάξει για να πάνε στο πάρκο: «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», αποκάλυψε η μητέρα. Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, είδε πάνω στο κορμάκι του παιδιού της γραμμένα τα γράμματα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται στο γνωστό παιχνίδι.

Ο 7χρονος της εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο και ότι συχνά πέφτει θύμα bullying από τον εν λόγω μαθητή: ««Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ανέφερε η μητέρα, η οποία γνωστοποίησε στην ανάρτησή της ότι θα επισκεπτεί τον διευθυντή του σχολείου. 

Ζήτησε, μάλιστα, από άλλες μητέρες μαθητών να επικοινωνήσουν μαζί της, σε περίπτωση που τα παιδιά τους έχουν υποστεί ανάλογη συμπεριφορά 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top