Δολοφονία Σαλαμίνα: «Κατέστρεψε το παιδί της. Έχω χάσει τη λογική μου»

Δε σκότωσε τη 43χρονη επειδή ζήλευε, λέει η αδελφή της

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα - Τι είπε η αδελφή του θύματος / Βίντεο από ΑΝΤ1

Καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του 71χρονου για λόγους ζήλιας πίσω από την αποτρόπαια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα η αδερφή του θύματος.

Σαλαμίνα: «Τον συντηρούσαμε και μου σκότωσε το παιδί»

Η αδερφή της 43χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της από τα πυρά του συντρόφου της, είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως «δεν υπήρχε ζήλια. Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου δεν ήταν θέμα ζήλιας, αλλά  το θέμα ήταν ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε με τίποτα και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση επειδή εκείνος δε δούλευε και η αδερφή μου αντέδρασε, εκεί δημιουργήθηκε όλο το ζήτημα. Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας».

«Δε φανταζόμασταν μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα» συμπλήρωσε.

Σαλαμίνα: «Γιατί να την αφήσω;» - Τη σκότωσε και πήγε για καφέ ο 70χρονος

«Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί»

«Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί και ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Έχω χάσει τη λογική μου», πρόσθεσε συντετριμμένη η αδερφή της 43χρονης.

Σαλαμίνα: Είχε στήσει καρτέρι στη 43χρονη - To Star στο σημείο του φονικού

«Αν είχε ίχνος ευαισθησίας να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί», κατέληξε για τον 71χρονο γυναικοκτόνο η αδερφή της 43χρονης από τη Σαλαμίνα.

Κυνικός και αμετανόητος 

Ο 71χρονος που διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του. 

Υποστήριξε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως ανέφερε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω», είπε είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top