Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Κλειστοί δρόμοι και απαγόρευση συγκεντρώσεων

'Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Τούρκο πρόεδρο

Αντίστροφη μέτρηση για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων Star

Επί ποδός θα βρίσκονται  3.500 αστυνομικοί για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης), σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

«Θωρακισμένο» το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν και χωρίς δημοσιογράφους 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

  • Λ. Κατεχάκη,
  • Λ. Μεσογείων,
  • Λ. Βασ. Σοφίας,
  • Λ. Κηφισίας,
  • Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,
  • Λ. Βασ. Αμαλίας,
  • Λ. Αλεξάνδρας,
  • Μιχαλακοπούλου,
  • Σταδίου,
  • Πανεπιστημίου και
  • Ακαδημίας.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορίας.

Όλο το πρόγραμμα Ερντογάν στην Αθήνα και η συνάντηση στο Μαξίμου

Απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω Ερντογάν

Επίσης ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας του Τούρκου προέδρου, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση κατά το χρονικό διάστημα από 06:00’ ώρα έως και την 18:00’ ώρα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 για λόγους δημόσιας ασφάλειας, στις ακόλουθες περιοχές:

Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/Λεωφόρους:

Αλεξάνδρας –αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλίου – δεξιά Βουλιαγμένης – αριστερά Βούρβαχη –συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλη – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – αριστερά Ηρακλειδών – συνέχεια Περσεφόνης – δεξιά Πειραιώς – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – αριστερά πλ. Ομονοίας – αριστερά Πανεπιστημίου – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – δεξιά Αλεξάνδρας.

«Αστακός» η Αθήνα για τον Ερντογάν – Ελεύθεροι σκοπευτές και drone

Στο τμήμα της Αττικής Οδού από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της την οδό Κοκκινοπούλου, σε όλο το μήκος της Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός έως Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Η απόφαση έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και στο www.hellenicpolice.gr στο ειδικό banner για τις Αποφάσεις αστυνομικών υπηρεσιών σχετικά με συναθροίσεις, συγκεντρώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top