«Κόλαση» η Αθήνα την Τετάρτη: Απεργία ταξί, κλειστοί δρόμοι και μετρό

Τα μέτρα για την επέτειο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

48ωρη απεργία των ταξί στην Αττική / Βίντεο αρχείου Σκάι

Ταλαιπωρία περιμένει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου χιλιάδες επιβάτες στην Αθήνα, καθώς εκτός από την απεργία των ταξί, κλειστοί θα είναι και ορισμένοι σταθμοί του μετρό, λόγω της επετείου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Χωρίς ταξί η Αττική την Τρίτη και την Τετάρτη

Συγκεκριμένα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ο σταθμός του Μετρό Πανεπιστήμιο θα κλείσει στις 9 το πρωί και ο σταθμός Μοναστηράκι από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 μέχρι νεωτέρας. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη 6/12 

Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top