Δολοφονία Σαλαμίνα: Πυροβόλησε τη 43χρονη από το τζάμι της εξώπορτας

Είχε αλλάξει σπίτι μετά την κακοποίηση - Δεν πάτησε το panic button

Νέες πληροφορίες έρχονται το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο δράστης πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι, από το τζαμάκι τηε εξώπορτας. 

H 43χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

H 43χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θύμα πριν από δέκα μέρες είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα και είχε καταγγείλει τον 70χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς, ότι κατά τη διάρκεια καβγά την ξυλοκόπησε και της έσπασε το πόδι. Κατήγγειλε ακόμα ότι είχε χτυπήσει και τον 15χρονο γιο της και ότι έφυγε, παίρνοντας το αυτοκίνητό της.

Σαλαμίνα: Νεκρή μία 43χρονη από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι της

Σαλαμίνα: Η 43χρονη είχε το panic button στο κινητό της

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί φέρεται να την ενημέρωσαν για την εφαρμογή, panic button, την οποία εγκατέστησαν στο κινητό της τηλέφωνο, ώστε να το ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνέψει ξανά από τον σύντροφό της. Της σύστησαν, μάλιστα, να φύγει από το σπίτι, όπου έμενε μαζί του και γι' αυτό πήγε στο πατρικό της στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας. 

Η αστυνομία τον αναζήτησε, όμως εκείνος κρυβόταν μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου και τελικά δε συνελήφθη ποτέ.  Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι το θύμα δεν έκανε ποτέ χρήση της εφαρμογής του panic button. 

Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Ο 71χρονος αναζητείται από την αστυνομία, ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 09:30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από γείτονες της γυναίκας, οι οποίοι είπαν πως άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς από διαμέρισμα στα Αμπελάκια. 

O σύντροφος της 43χρονης αναζητείται από την αστυνομία, ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της

O σύντροφος της 43χρονης αναζητείται από την αστυνομία, ως βασικός ύποπτος της δολοφονίας της

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο κι εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή με δύο τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και το στήθος. Δίπλα της εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες. 

Γείτονας της 43χρονης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημείωσε ότι άκουσαν πυροβολισμούς νωρίς το πρωί, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Στη συνέχεια έξω από το σπίτι βρήκαν δύο φυσίγγια, ενώ όπως είπε, ο ίδιος είδε ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν σκεπασμένο με ένα χοντρό σεντόνι. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top