Συγκινεί η 40χρονη που έγινε παρένθετη μητέρα για χάρη της αδελφής της!

«Αν μπορούσα να της κάνω άλλο ένα, θα το έκανα»

Συγκινητική είναι η ιστορία μιας μητέρας δύο παιδιών, που βλέποντας τη λαχτάρα της αδελφής της να αποκτήσει ένα μωράκι, έπειτα από 23 αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει, πήρε την απόφαση να γίνει η ίδια παρένθετη μητέρα.

Ρούλα Σταματοπούλου: «Πήγαμε συνειδητά για εξωσωματική»

Η κ. Αρχοντία Τριανταφύλλου μίλησε αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και την Εύη Γιαρκιά για το πώς έφερε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια την ανιψιά της, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και το θαύμα της μητρότητας.

Συγκινητική είναι η ιστορία μιας μητέρας δύο παιδιών, που βλέποντας τη λαχτάρα της αδερφής της να αποκτήσει ένα μωράκι, έπειτα από 23 αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει, πήρε την απόφαση να γίνει η ίδια παρένθετη μητέρα.

Συγκινεί η κ. Αρχοντία Τριανταφύλλου που έγινε παρένθετη μητέρα για χάρη της αδελφής της / Αλήθειες με τη Ζήνα

Αν και αρχικά εμφυτεύτηκαν στη μήτρα δύο έμβρυα, τα κατάφερε το ένα, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Από την αρχή πάντως, η 40χρονη γυναίκα ένιωθε πως θα φέρει στον κόσμο την ανιψιά της και όχι ένα δικό της μωρό.

«Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν δικό μου το παιδί», εξομολογήθηκε η κ. Τριανταφύλλου μιλώντας για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ το ίδιο συναίσθημα είχαν και τα δύο της παιδιά, που καταλάβαιναν ότι το μωρό δεν είναι δικό τους, αλλά της θείας τους.

Μία στις πέντε γυναίκες μένει έγκυος με φυσικό τρόπο μετά από εξωσωματική

«Τα παιδιά ακουμπούσαν την κοιλιά μου, άκουγαν το μωρό, αλλά στο μυαλό μας είχαμε ότι δεν ήταν δικό μας. Κάποια στιγμή, είχε έρθει η μικρή και άκουγε το μωρό, με χάιδευε και τότε μου είπε "είμαι πολύ υπερήφανη για σένα"». Τότε δάκρυσα, και την αγκάλιασα» είπε συγκινημένη η κ. Τριανταφύλλου.

Και συνέχισε: «Η αδελφή μου δεν με άφησε λεπτό στην εγκυμοσύνη...Την ώρα της γέννας, μπήκε μέσα, ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι…Αν μπορούσα να της κάνω άλλο ένα θα το έκανα!».

Το κοριτσάκι έχει πλέον κλείσει τα δύο του χρόνια, και με τη μητέρα της είναι αχώριστες ενώ και ο πατέρας της είναι... χαζομπαμπάς.

Συγκινητική είναι η ιστορία μιας μητέρας δύο παιδιών, που βλέποντας τη λαχτάρα της αδερφής της να αποκτήσει ένα μωράκι, έπειτα από 23 αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει, πήρε την απόφαση να γίνει η ίδια παρένθετη μητέρα.

Το υγιέστατο κοριτσάκι που κυοφόρησε η θεία του έχει κλείσει πλέον τα δύο του χρόνια / Αλήθειες με τη Ζήνα

«Της χρωστάω τα πάντα που έφερε το παιδί μου στον κόσμο» είπε στην εκπομπή η μητέρα της μικρής για το δώρο ζωής που της έκανε η αδελφή της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top