Βόλος: Συγκλονίζει η μητέρα του νεκρού βρέφους - Ξέσπασε κατά του οδηγού

«Παίρνουμε μια μηχανή και όποιον πάρει ο Χάρος»

Όσα είπε η μητέρα του βρέφους / Βίντεο Mega

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του τριών μηνών βρέφους στον Βόλο που «έσβησε» στην άσφαλτο, όταν οδηγός μηχανής παρέσυρε τον παππού του που το κρατούσε στην αγκαλιά. Η μητέρα του μωρού μίλησε για πρώτη φορά, λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτησε το αγγελούδι της και αφού απεδείχθη ότι ο οδηγός της μηχανής είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Βόλος: Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός της μηχανής που σκότωσε το βρέφος! 

Ξέσπασε η χαροκαμένη μητέρα που είδε το μωρό της να «χάνεται» λίγους μόνο μήνες αφότου το έφερε στη ζωή. Η γυναίκα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το σπλάχνο της «έφυγε» τόσο άδικα, μίλησε για το τροχαίο που της πήρε το παιδί της και περιέγραψε όσα συνέβησαν αφού ο οδηγός παρέσυρε τον πατέρα της που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά του: 

Βόλος: «Μας έκλεισε το σπίτι» - Ο παππούς του βρέφους μιλά πρώτη φορά

«Δεν έτρεξε η γιαγιά για να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβασα το καρότσι, έτρεξα, το πήρα αγκαλιά, πήρα τον πατέρα μου, δηλαδή τον παππού και πήγαμε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό μου», δήλωσε αρχικά μιλώντας στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε: 

«Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος και πήγαινε να περάσει τον δρόμο και λιποθυμούσε, τον πατάμε και τον σκοτώνουμε; Παίρνουμε μία μηχανή και όποιον πάρει ο Χάρος;».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο του gegonota.news από το τροχαίο:

Σημειώνται ότι ο κατηγορούμενος οδηγός της μηχανής μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top