Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: Η κατάσταση της υγείας της 16χρονης

Αναζητούσε αντιεξουσιαστές η ΟΠΚΕ

Σε μονάδα αυξημένης φροντίδας βρίσκεται η 16χρονη που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Νέο Ηράκλειο. Αν και φέρει τραύματα στο κεφάλι και εκδορές, οι γιατροί δεν ανησυχούν για τη ζωή της. 

Η κοπέλα φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο κάποιας χειρουργικής επέμβασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί ενημέρωσε προφορικά τις Αρχές ότι όσα είδε, συνάδουν με χτυπήματα πτώσης.

Νέο Ηράκλειο-τραυματισμός 16χρονης: «Ήταν στο πεζοδρόμιο, μέσα στα αίματα»

Οι Αρχές ψάχνουν για μαρτυρίες από άτομα που είδαν το περιστατικό, ενώ ψάχνουν και τις κάμερες για να δουν τι συνέβη στην 16χρονη. 

ΟΠΚΕ: Αναζητούσε αντιεξουσιαστές που είχαν προκαλέσει επεισόδιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου, οι άνδρες της ΟΠΚΕ βρίσκονταν στο Νέο Ηράκλειο πολύ νωρίτερα καθώς αναζητούσαν 10 αντιεξουσιαστές που είχαν προκαλέσει επεισόδιο.

Η 16χρονη αρχικά συνελήφθη για τη συμμετοχή της στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών, όταν όμως ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για την κατάστασή της, αφέθηκε ελεύθερη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο και κατέσχεσαν προστατευτικό κάλυμμα κράνους, πέτρες και ένα γυάλινο μπουκάλι. Στα Εξάρχεια, όπου έγιναν επεισόδια, κατασχέθηκαν τρεις άσκαστες μολότοφ, οι οποίες θα αποσταλούν για εργαστηριακή διερεύνηση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top