Νέα στοιχεία για τον 38χρονο στη Ραφήνα: Δύο ακόμα καταγγελίες σε βάρος του

Αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό έχουν γίνει άλλες δύο ανώνυμες καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στο τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, για τον 38χρονο, που κατηγορήθηκε για αρπαγή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης στη Ραφήνα

Ραφήνα: Εξελίξεις στην υπόθεση «αρπαγής 15χρονης»

Ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη, χωρίς περιοριστικούς όρους, παρά μόνο να μην πλησιάσει τη 15χρονη και τους οικείους της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλες δύο ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος του 38χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν άλλες δύο ανώνυμες καταγγελίες σε βάρος του 38χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Οι δύο ανώνυμες καταγγελίες θα διαβιβαστούν στους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν θα παραγγείλουν τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προς την αρμόδια αστυνομική αρχή, η οποία δεν αποκλείεται να αιτηθεί την έκδοση διάταξης για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων του 38χρονου. 

Την ίδια ώρα, αξιωματικοί της αστυνομίας που ασχολήθηκαν με την υπόθεση δεν κρύβουν τις αμφιβολίες τους για κάποιους από τους ισχυρισμούς του άνδρα, που αποτυπώθηκαν στο απολογητικό του υπόμνημα. 

Ανατροπή με την αρπαγή 15χρονης στη Ραφήνα

Αυτό που επισημαίνουν είναι ότι ο 38χρονος δεν επικαλέστηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του την εντερική κρίση που υπέστη και την καταγραφή του με κινητό τηλέφωνο από τη 15χρονη. Όταν το έκανε οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους υποδείξει το ακριβές σημείο, όπου τον κατέγραψε, όπως λέει η ανήλικη, σε μια πολύ ευαίσθητη προσωπική του στιγμή, αλλά εκείνος δεν το υπέδειξε ποτέ. Επίσης δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις και σε άλλα ερωτήματα των αστυνομικών γύρω από την κρίση την οποία υπέστη. 

Ο 38χρονος υποστηρίζει πως δεν πείραξε τη 15χρονη και πως εκείνη τον κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο σε πολύ ευαίσθητη προσωπική στιγμή

Ο 38χρονος υποστηρίζει πως δεν πείραξε τη 15χρονη και πως εκείνη τον κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο σε πολύ ευαίσθητη προσωπική στιγμή

Επίσης ο 38χρονος υποστήριξε στο απολογητικό του υπόμνημα ότι είδε τη 15χρονη να τον τραβά φωτογραφίες και βίντεο. Ισχυρίστηκε ότι όταν το αντιλήφθηκε σήκωσε βιαστικά και άτακτα τα ρούχα του και μπήκε στο αυτοκίνητό του. 

Τρόμος για 15χρονη – Την άρπαξε και προσπάθησε να τη βιάσει στο αυτοκίνητο

Αναρωτιούνται λοιπόν οι αστυνομικοί πώς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και σε αυτή την ταραγμένη ψυχική κατάσταση, που όπως λέει βρισκόταν, μπόρεσε και περισυνέλλεξε και πέταξε τις ακαθαρσίες του. 

Παράλληλα, εντόπισαν κάποιες αντιφάσεις για τους δρόμους που υποστήριξε ότι πέρασε, συγκρίνοντας με το βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν. Οι αστυνομικοί φέρονται να τον ρώτησαν πώς από τη στιγμή που τα καταστήματα ήταν κλειστά στη Νέα Μάκρη για την αγορά εργαλείου επισκευής παιχνιδιού του 2,5 χρονών γιου του, κατευθύνθηκε στη Ραφήνα, με τον 38χρονο να απαντά ότι συνδύασε την αναζήτηση του εργαλείου με «μια βόλτα».

Πάντως, παιδοψυχολόγος που συνομίλησε με τη 15χρονη υποστηρίζει πως όσα είπε η ανήλικη, στο μεγαλύτερο μέρος τους ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Μετά από αυτά, ο ανακριτής δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να εκδώσει διάταξη άρσης απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να γίνει ανάκτηση δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχουν καταγραφές του 38χρονου κατά τη διάρκεια της επείγουσας σωματικής του ανάγκης ή προηγούμενες επαφές και επικοινωνίες με το κορίτσι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top